promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarországon tortázik majd a Tortakirály
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A hazai nézők többsége is ismerheti a TLC műsorán futó Tortakirály című sorozatot, ahol Buddy és csapata abnormálisan nagy és gyönyörű tortákat készítenek. A széria legtöbb része arról szól, hogyan állítják elő a néha több méter magas műveket, de betekintést nyerhetünk a cukrászda és pékség mindennapjaiba is. Jómagam, ha nagyon unatkozom, el szoktam kapni egy-egy részt, de mivel nem vagyok édesszájú, így nem nekem való. De azt szögezzük le, hogy a sztárcukrásznak idehaza is rengeteg rajongója van, és sokan ismerik a TLC arcaként is. Buddynak amúgy van egy másik műsora is, az inkább nekünk való. Régi olasz családi recepteket mutat be nem olasz embertársainak. A lencsés tésztáját elkészítettük és bizony, baromira isteni volt!

Buddy Valastro egy New York-i olasz cukrászdinasztia negyedik generációjának tagja. Hihetetlen belegondolni, hogy már 11 éves kora óta dolgozik a család 1910-ben megnyílt cukrászdájában, a Carlo's Bakeryben, aminek 17 éves korától már a vezetését is átvette. Tehetsége hamar megmutatkozott, és olyan szinten kiteljesült, hogy irányítása alatt a Carlo's világhírnévre tett szert. A védett családi receptek mellett, mint már említettük, olyan tortaremekműveket készít, amiknek kivitelezésére más nem lenne képes. Ettől is lett egyedi ez az egész.

torta2
 
A budapesti találkozó házigazdája Havas Dóra gasztroblogger lesz, aki a mesterfogásairól, kulisszatitkairól és kedvenceiről fogja kérdezni Buddyt. A Tortakirály a legkreatívabb magyar torták kiválasztásában is részt vesz majd. A nézők október 2-áig ezen a weboldalon szavazhatnak kedvenc tortáikra, a szavazók közül tíz szerencsés pedig a színpadon személyesen is találkozhat Buddyval.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás