Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Budapesti a világ negyedik legjobb hotele. De kik előzik meg?

Budapesti a világ negyedik legjobb hotele. De kik előzik meg?

Gasztro & Tourism

Budapesti a világ negyedik legjobb hotele. De kik előzik meg?

Gasztro & Tourism

Promotions 11:50

3. Shinta Mani Club

Harmadik helyen, eggyel megelőzve a budapesti Four Seasonst, egy kambodzsai hotel, a Siem Reap-i Shinta Mani Club végzett, A butikhotel modern, de mégis a kambodzsai hangulatot örző berendezését egy amerikai belsőépítész tervezte. A szálloda személyre szabott túrák szervezését is vállalja Angkor Watba, de a hotel medencéjénél az sem unatkozik, aki már keresztbe-kasul bejárta a templomokat.

hotel2

hotel3

2. Nayara Hotel Spa & Gardens

Costa Rica La Fortuna de San Carlos településén, egy vulkánparkban található a tavalyi negyedik helyezet Nayara Hotel. Az egyik legvonzóbb tulajdonsága pont az elhelyezkedése. Reggel felébredve itt a vulkánt pillantjuk meg az ablakunkból. A spa részleg az esőerdő fölé épült. Kezelések közben, az étkezéseknél és a szobánkban is a trópusi madárvilág hangos életét hallgathatjuk.

hotel4

hotel5

1. Gili Lankanfushi

A Maldív-szigetek fehér homokos tengerpartján található a Tripadvisor által a világ legjobb hotelének kikiáltott Gili Lankanfushi. Negyvenöt lakosztályának mindegyike egy különálló, nádtetős bungalow. A legfelsőbb kategóriába tartozó Crusoe Residences lakosztály pedig csak hajón megközelíthető, és a parttól jóval távolabb helyezkedik el, hogy teljes zavartalanságot biztosítson a szállóvendégeinek.

hotel6

hotel7

Bár városi szállodaként nehéz felvennie egzotikus helyszínek hoteleivel a versenyt, drukkolunk a budapesti Four Seasons Gresham Palace-nek, hogy jövőre tovább javítson az így is elképesztően jó helyezésén!

hotel8