promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Felháborító a lezüllött ALDI” - dühös háziasszony beszámolója
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vehemens beszámolót fogalmazott meg az ALDI vásárlója.

Erzsébettől kaptunk nemrég egy levelet, amiben az ALDI-ra panaszkodott. A 61 éves háziasszony elmondása szerint az üzletlánc lezüllött, és most már szemét, kritikán aluli termékeket árulnak túlságosan drágán. Erzsébet egy részletes beszámolóban mesélte el, miért fordult el végül az ALDI-tól.

Mindig az ALDI-ba jártam vásárolni. Jó áron kaptam meg mindent, meg szép is volt az áru. Szerettem odajárni, aztán az elmúlt időben egyre több probléma jött elő. Többször panaszkodtam az üzletekben, hogy romlott volt a hűtős tej, hogy ehetetlen íze volt a brokkolinak, az almák pedig sok helyen barnásan voltak összefonnyadva belül.

Aztán karácsony előtt jött az első komolyabb gondom. Meg volt hirdetve, hogy lesz gyerekeknek ilyen műanyag mászóka, ilyen összeszerelhetős. Jó áron volt, venni akartam egyet a legkisebb unokámnak karácsonyra. Én olyan vásárló vagyok, hogy ha kinézek valami nagyobb dolgot az újságból, akkor az akció első napján odamegyek nyitásra, hogy biztosra menjek; mert korábban többször jártam úgy, hogy odamentem délután, és akkor már nem volt abból a termékből.

Azóta nem kockáztatok. Viszont amikor odamentem megvenni ezt a mászókát, közölték velem, hogy csak egyetlen egy darab érkezett nekik abba az üzletbe, és az természetesen már nem volt meg. Hát egyenesen felháborító, hogy meg van hirdetve egy termék, és csak egy darab kerül belőle a boltba. Azt mondták, nézzem meg másik üzletbe, át is mentem a szomszéd kerületbe, ott sem volt már, megkértem a lányomat, nézze meg a belvárosban is, hátha talál valamelyik boltban, ő sem járt sikerrel.

Nagyon bosszús voltam, viszont a Lidl-ben meg tudtam végül venni ezt a mászókát - gyakorlatilag szinte ugyanolyan, mint az ALDI-s. Ez volt tavaly karácsony előtt, aztán jött a brokkolis esetem. Venni akartam brokkolit, ami akciósan volt meghirdetve, de a boltban nem akciós ár volt kiírva - nem is baj, mert nem is vettem volna meg így. Lefotóztam, elküldtem máshová is, ott nem tették ki, maguknak is elküldöm, hogy néztek ki.

(Olvasói fotó)

Aztán ami betette nálam a kaput, az a múltkori eset, na ez volt az a pont, amikor azt mondtam, én soha többet nem megyek az ALDI-ba. Habcsókot akartam csinálni, de egyszerűen nem akart sikerülni, mindegyik olyan lett, akár a száraz palacsinta. A tojást alig tudtam felverni - nem is lett jó -, a tejszín szintén használhatatlan volt. Végül hagytam a habcsókot, kevertem egy piskótaroládot baracklekvárral.

Nagyon dühítő, hogy az ALDI-nak ennyire kezd kritikán aluli szemét portékája lenni. Egyszerűen felháborító, mennyire lezüllött az ALDI!

 

 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás