promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkot kaptak a repülőgép utasai a rémisztő betolakodó miatt, már majdnem ötmillióan látták a vérfagyasztó felvételt
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlan vendég tűnt fel a repülőgép fedélzetén, aki nem kis pánikot okozott.

Rémisztő jelenetek játszódtak le egy Phuketbe tartó repülőgépen. Váratlanul a semmiből ugyanis egy kígyó csúszott el az utasok feje fölött, amitől természetesen mindenki nagyon megijedt, sőt egy utas egyenesen sokkot is kapott.

Amikor a Thai AirAsia Bangkokból Phuketbe tartó járatának utasai felnéztek azonnal felfedezték a kanyargó hüllőt, aki bizonytalanul függött felettük a felső tárolószekrényeken. Ezt követően néhányan azonnal felálltak és visítozni kezdtek attól tartva, hogy a kígyó az ölükbe hullik.

Mások pedig előkapták a telefonjukat, hogy lefilmezzék a váratlan betolakodót. Az esetről készült TikTok-videót, amelyet WannaBNails&Salon osztotta meg és a közzététele óta már több mint 4,9 millióan tekintették meg.

A kis kígyó - amelynek fajtáját nem erősítették meg - valahogyan feljutott az AirAsia Airbus A320-as gépére még január 13-án. Az egyik videóban látható az is, hogy az egyik légiutas-kísérő egy műanyag vizes palackba próbálta beterelni a hajlékony állatot, de ez elég ambiciózus feladatnak tűnt.

Ehelyett végül a kígyót egy szemeteszsákba söpörték véget vetve a péniknak. Az egyébként továbbra sem világos, hogy ezután mi történt a kígyóval, vagy hogy egyáltalán hogyan került fel a gépre. Miután a repülőgép rövid idő múlva leszállt a phuketi repülőtéren, alaposan átvizsgálták a gépet, de más kígyókat nem találtak.


Egyébként nem ez az első eset, hogy kígyót találtak egy repülőgép fedélzetén. 2022 februárjában például egy piton szállt fel egy belföldi járatra Malajziában, amely Kuala Lumpurból Sabahba utazott. A gépet végül a Kuching nemzetközi repülőtérre irányították át.

Phol Poompuang, az AirAsia Thailand vállalati biztonságért felelős vezetője elmondta, hogy a kígyók repülőgépen való feltűnése továbbra is nagyon ritka esemény.

Közleményében pedig hozzátette, hogy az AirAsia személyzete jól képzett az ilyen jellegű események kezelésére, és elővigyázatosságból azonnal áthelyezték az utasokat a területről. 

Forrás: Mirror

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás