promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fél világ erről a szökött kutyáról beszél, elképesztő, mit tett a négylábú házikedvenc
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elszökött otthonról a házikedvenc, de ami ezután jött, az világszerte címlapokra került.

 Az imádnivaló angol véreb, akit Ludivine-nak hívtak, úgy lett világhírű félmaratonista, hogy megszökött a családi otthon kertjéből, miközben gazdái pisi szünetre engedték ki.

Átúszott a kerítés alatt, amikor egy csapat futót látott meg a kerttől nem messze az úton futni. Követni kezdte őket és beállt hozzájuk a rajtvonalhoz. Ez a véletlenszerű kaland oly egészen jól sikerült, hogy Ludivine kutyus tulajdonképpen az első helyen végzett a versenyen női kategóriában, vegyesen pedig hetedik helyen ért célba, úgy, hogy megállt a két mérföld után, hogy megszaglásszon egy döglött nyulat.

Ez a csoda eb még többször le is ment a pályáról, például amikor elment játszani egy tehéncsordával. Hihetetlen, hogy sikerült ezt a remek időt hoznia és helyezést szereznie, miután alig több mint másfél óra alatt átlépte a célvonalat, miközben rengeteget tudott szórakozni.

Ludivine még medált is kapott erőfeszítéseiért, amire a gazdija, a 41 éves April Hamlin büszke volt, bár igencsak sokkolta a hír, amikor felhívták, hogy kutyája maratonista lett. April úgy nyilatkozott, hogy

„Csak annyit tettem, hogy kinyitottam az ajtót, és saját akaratából futotta le a versenyt”.

„Az első reakcióm az volt, hogy zavarban jöttem és aggódtam amiatt, hogy esetleg a többi futót akadályozhatta a versenyen. April továbbá kevésbé hiszi el a hihetetlen történetet, mivel állítása szerint Ludivine egy nagyon lusta kedvenc és meglepődne, ha valóban lefutotta volna az egész távot.

Jim Clemens, aki a negyedik helyen végzett a félmaratonon, azt mondta: „Valahányszor azt hittem, hogy lelépett, hogy hazamenjen, hallottam, ahogy visszajön hozzám, és elszáguldott mellettem a két élfutóhoz. Elszaladt, hogy a patakok között csapkodjon, és futkározzon, de mindig visszatért a pályára.

Szép volt Ludivine!

Nézd meg az alábbi Youtube videót Ludivine győzelméről:

Forrás: today.com

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás