promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötöslottó: Mindenkit megrészegített az 3,6 milliárd forintos álomnyeremény, mutatjuk a gazdagsághoz vezető nyerőszámokat
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

December 23-án ezeket a számokat húzták ki az Ötöslottó sorsoláson. Lehet, hogy a te számaid is köztük vannak?

 

Ezen a héten is kihúzták Magyarországon az Ötöslottón nyerőszámait, ahol a tét már 3,6 milliárd forint volt. A számok kihúzását az 51. héten is élőben lehetett követni a Duna TV-n, a Szerencseszombatban ezúttal Zséda volt a sztárfellépő. Érdekesség, hogy ezen a hétvégén a vasárnapi hatoslottó sorsolásra is szombaton került sor, közvetlenül a Szerencseszombat előtt.

Ami azonban az Ötöslottőt illeti, ezt a sorsolást még a karácsony sem tudta kizökkenteni. A szombati este különlegesnek számított, hiszen ekkor derült ki az az 5 legfontosabb szám, amelyeket a Szerencse Szombat keretein belül közöltek az országgal. A műsorban Zséda szórakoztatta a tévénézőket, akik izgatottan várták a sorsolást. A tét mindig magas ilyenkor, hiszen az öt szám eltalálásával valaki új magyar milliomossá válhat. A nyeremény összege pedig nem kis összeg volt, pontosan 3 milliárd 600 millió forint.

Az Ötöslottó nyerőszámait december 23-án ismét kihúzták, 2023 ötvenegyedik hetében. Nagy izgalommal várták a szerencsevadászok, amikor a lottógömbből kihúzták az öt számot, melyeket az előző héten senki sem talált el. Ennek következtében a főnyeremény mérete rendkívül megnőtt.

NÉZZÜK MEG, KI FELÉ FORDÍTOTTA AZ ARCÁT FORTUNA, ÉS KIK LEHETTEK A SZERENCSE KEGYELTJEI EZEN AZ SZENZÁCIÓS KARÁCSONY ELŐTTI ESTÉN.

NYERŐSZÁMOK:

38, 49, 7, 26, 77

2 találatos szelvény 88.779 db volt, a nyertesek 2.345 forinttal lettek gazdagabbak egyenként.

3 találatos szelvény 3.426 db volt, a nyertesek 24.745 forinttal lettek gazdagabbak egyenként.

4 találatos szelvény pedig csak 38 db volt, akik csak egy számmal csúsztak le a fődíjról, 1.492.655  forintot nyertek. 

Ezen a héten sem volt telitalálat, tehát senkinek sem sikerült eltalálni az összes számot. A következő héten várhatóan tovább nő a főnyeremény, amely az 52. sorsolási héten 3 milliárd 600 millió forintot fog elérni.

Sokakban egészen biztosan felmerült már a kérdés: van esély megnyerni egyáltalán ezt a játékot? A Zseni leszek Youtube-csatorna válaszolt erre a kérdésre nagyszerű videójából kiderül, mennyi az esélyünk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás