promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Te kivennéd ezt a bizarr albérletet 250 ezerért? Elképesztően groteszk hirdetés borzolta fel a magyarok kedélyét
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy igen meglepő hirdetést tettek közzé az egyik albérlet kereső csoportban.

Aki gyakran böngészi a Facbookon a különböző lakás eladási vagy albérlethirdető csoportokat bizonyára nem egyszer találkozott már érdekes bejegyzésekkel, egy azonban most minden eddiginél tovább ment.

Az egyik zárt Facebook-csoportban ugyanis egy hóbuckából készült "albérletet" hirdettek meg, ami nem kis megdöbbenést váltott ki az emberekből. A poszt alá azt írták, hogy a különleges albérlet havi díja, 250 ezer, azaz negyed millió forint. 

A jelentős havazás után összeeszkábált kunyhó egy ház kertjében található és a közepén egy méretes lyuk jelzi a bejáratát. Azt azonban nem tudni, hogy a melegedésnek induló időben mennyi ideig szolgálhatná új albérlőjét a hóból összegyűrt különleges építmény, így semmiképp sem javasoljuk a bérbevételét.

A posztot megosztó illető is jó eséllyel csak üzenni szeretett volna a szürreális albérlethirdetőknek, mert manapság bizony nem egyszer fordul elő leginkább Budapesten, hogy egy 20-25 négyzetméteres lakást is többszázezer forintért kínálják kiadásra, ami valljuk be tényleg elég irreálisnak tűnik még a mai piaci helyzetben is.

A különleges albérletet kínáló hirdetést a boon.hu szúrta ki, a nem mindennapi építmény pedig a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei hírportál cikkében meg is tekinthető és nem is érdemes kihagyni a bizarr látványt.

A portál beszámolója szerint a poszt alatt többen is szarkasztikus kommenteket írtak. Akadt azonban olyan is, aki azt írta szívesen kivenné a különleges építményt, sőt olyan komment is olvasható volt a hirdetés alatt, hogy valaki nyolc gyermekkel és három kiskutyával venné ki az "ingatlant".

Talán a legviccesebb hozzászólás pedig az volt, hogy valaki kihangsúlyozta, hogy mindenképp menne,  de csak akkor ha "garanciát vállalnak, hogy a hókunyhó nyáron is állni fog". 

A hirdetést természetesen viccnek szánták és valójában természetesen nem lehetne beköltözni a hókunyhóba, ám világszerte akadnak olyan különleges építmények, amelyek bizarr formájuk ellenére is alkalmasak arra, hogy valaki életvitelszerűen lakjon bennük.

Az alábbi videóban most meg is nézhetsz néhány példát erre!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás