promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötöslotto show: Valaki megszámlálhatatlanul sok százmillió forintot nyert, de kisgömböcként hízik tovább az ötöslottó főnyereménye
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas öröm ért egy magyart, új milliomos van az országban.

Ezen a héten Magyarországon az Ötöslottón több mint 3 milliárd forintnyi nyeremény volt a tét. Ez az összeg meglehetősen magas, pontosan 3250 millió forintról van szó, ami egészen elképesztő összeg.

A számok kihúzását a 49. héten is élőben lehetett követni a Duna TV-n.

Szombat este ismét elérkezett az idő, és a hét legfontosabb számai végre napvilágra kerültek. Magyarországi játékosok százezrei már napok óta izgatottan várták ezt a pillanatot. 2023-ban, a 49. héten is sor került a sorsolásra, amelyet a Duna TV Szerencsejáték Zrt. showműsorában lehetett élőben figyelemmel kísérni, a meghívott sztárvendég Szandi volt, aki többek között egy Bonnie Tyler dalt is előadott, magyarul.

A Joker játékon 350 millió forintot lehetett nyerni, a 933849-es számmal. és volt telitalálat, a szerencsés játékos nyereménye 370.167.985 forint.

Az esemény során december 9-én, 2023-ban, a negyvenkilencedik héten húzták ki az Ötöslottó nyerőszámait, gépi sorsolással. A gömbből hatalmas várakozás közepette került elő az az öt szám, amelyekkel valaki akár új magyar milliomossá is válhatott, ha megfelelő számokat választott, és a szerencse mellé állt.

Nézzük meg, kiknek mosolygott rá Fortuna, és kik lehettek a szerencse kegyeltjei ezen az izgalmas szombat estén.

Nyerőszámok:

4, 82, 2, 62, 22

Mivel telitalálat ezen a héten sem volt, a jövő héten még tovább nő várható főnyeremény. De mégis mennyi esélyünk van nyerni az ötöslottón? A Zseni leszek Youtube-csatorna nagyszerű videójából kiderül, nagyon részletesen járják körbe a kérdést, abszolút tudományos igénnyel.:

Magyarországon a szerencsejáték hosszú évek óta rendkívül népszerű időtöltés és szórakozási forma. Az emberek széles körben vesznek részt különféle szerencsejátékokban, mint például lottók, lóverseny fogadások, kaszinó játékok és sportfogadások. Az Ötöslottó, mint az egyik legismertebb és legnagyobb nyereményalappal rendelkező játék, jelentős figyelmet kap.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás