promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - október 11: végre rád mosolyog a szerencse, de van olyan csillagjegy aki rosszul jár a szerelmével
Borítókép:  Profilmedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szerdán a Vízöntőkre és a Bikákra is rámosolyoghat a szerencse, az Szűzek azonban könnyen kínos helyzetben találhatják magukat.

Kos (március 21. - április 20.)

Kedvességeddel könnyen leveszel ma a lábáról valakit. Még az is előfordulhat, hogy magad oldalára állíthatasz olyanokat, akik nem szívlelnek téged, és a támogatásiukat is megnyerheted magadnak. Ezt a pozitív energiát bátran használhatod a pénzügyeiddel kapcsolatban is, de azért maradj figyelmes, ne engedd, hogy kihasználjanak.

Bika (április 20 - május 20)

A szerda lehet a nagy szerencsenapod, azok a dolgok, amik már régóta húzódnak, amikért annyi erőfeszítést tettél, amiért annyi áldozatot hoztál, könnyen lehet, hogy ma szüli meg az eredményét. Légy résen! Ebben a szerencsében tehát neked is nagyon nagy részed van, mégis valamilyen külső erő az, ami miatt úgy érezheted, megtérül a befektetett munka.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A szerelmi életed nem úgy alakul, ahogy szeretnéd, túl elfoglalt vagy, től sok energiát ölsz a munkába. A munkahelyeden van akivel túl sok időt töltesz együtt, és ezért könnyen érezheted úgy, jobban hozzátartozik az életedhez, mint az állandó párod. Legyél elővigyázatos, nehogy más is alakuljon ebből, mert az kellemetlen perceket okozhat később.

Rák (június 22. - július 22.)

A párkapcsolatodba most kevesebb energiát ölsz, és ezt a párod is érzi. Túl gyorsan cikáznak a fejedben a gondolatok, ez gátol téged abban, hogy igazán kiteljesedj. Ez dühít és ingerülté tehet téged. Próbálj meg kissé lehiggadni, hogy meghallhasd a valódi benső hangot. A szerdai nap remek alkalom lehet erre.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Egyelőre bizonytalanok a változások a munkahelyeden, de nem kell aggódnod, csak az a biztos, hogy semmi nem maradhat a régiben. Ez a dolgok rendje. Te, mint befolyással bíró, és a kritikus helyzeteket jól ismerő ember szerdán sokat tehetsz azért, hogy a lehető legjobb legyél. Élj vele!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Régóta kerülget téged a szerelem, de szerdán könnyen előfordulhat, hogy megismersz valakit. Ez a személy nem biztos, hogy rögtön rabul ejt, adj neki időt, hogy kibontakozzon, és felfedje a kártyáit. Meglehet, nem fogod fel rögtön, milyen szerencsés is vagy, hogy ma megismerkedtek.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ne engedd szabadjára az indulatokat, a munkahelyeden és a párkapcsolatodban is figyelj erre. Bármennyire igazad van, könnyen elveszítheted a kiharcolt, vagy megérdemelt előnyt, és ezzel mindent is veszélyeztetsz. 

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jobban végig kellene gondolnod, kivel milyen kapcsolatot, viszonyt ápolsz. Általában bízhatsz az ösztöneidben, a megérzésekben, és jó emberismerőnek is mondhatod magadat. Szerdán azonban valaki kifog az éleslátásodon. A hízelgőkkel legyél a legelővigyázatosabb!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Családi örömökben lehet részed szerdán, ami viszont együtt járhat némi pénzügyi gonddal is. Bosszankodás helyett gondolj arra, hogy a pénzügyek igazából mindig csak másodlagosak. Még, ha a mai világban annyira elsődlegesnek is éljük meg ezeket. Ne feledd, a család, az összetartozás nem mérhető pénzben.

Bak (december 22. - január 20.)

Miért ragaszkodsz mindig úgy a véleményedhez, ha a szíved mélyén már beláttad, hogy nem is neked van igazad? A munkahelyeden több kollégával is konfliktusba keveredhetsz ezért. A sem jó stratégia, ha mindig az éppen jelenlévőhöz igazítod a felvállalt véleményedet. A kettő között kellene megtalálnod önmagadat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A munka világában fénysebességgel haladsz, de a párkapcsolatodat beárnyékolja valami. Lehetséges, hogy egy harmadik fél van a dologban, azonban akárhogy is legyen, te maradj nyugodt, és koncentrálj magadra, a pároddal pedig beszéld ki az esetleges problémákat, amiket eddig magatoknak sem vallottatok be. 

Halak (február 20. - március 20.)

A magánéletedben több szabadságra vágynál, de ezt csak akkor kaphatod meg, ha te is megadod ugyanezt a társadnak. Legyél figyelmesebb, hallgasd meg az ő kívánságait, ha pedig nem mondja el magától, kérdezz rá.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás