promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: 16 milliárd forintos nyereménnyel rögtön csúcsgazdaggá válsz – ezeket a nyerőszámokat kellett eltalálni hozzá
Borítókép:  promotions.hu
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezek voltak a kedd legfontosabb nyerőszámai. A főnyeremény több mint 10 milliárd forint volt ezen a héten.​

A szerencsejáték trükkös dolog, nagyon minimális az esély a győzelemre, mégis érdemes újra és újra nekirugaszkodni, mert sosem lehet tudni, mikor mosolyog ránk fortuna. A főnyeremény hazavitelére egészen pontosan 1 a 140 millióhoz. Nem könnyű eltalálni a nyerőszámokat, de ki tudja, talán pont most fog sikerülni! 

Most kedden újra sor került az Eurojackpot sorsolásra, és Európa szerte mindenhol nagy reményekkel követik az emberek, hogy milyen számokat dob a gép. Lehet, hogy ezúttal egy magyar lesz a szerencsés? Semmi se biztos! Hátha ezúttal Magyarországról nyeri meg valaki az elképesztő, ép ésszel alig felfogható főnyereményt.

A FŐNYEREMÉNY EZEN A HÉTEN 16.6 MILLIÁRD FORINT, TEHÁT 43 MILLIÓ EURÓ.

2023-ban a 41. héten is megtartották az Eurojackpot számsorsolását. A főnyeremény táhát már több, mitn 16 milliárd forint. Ezúttal is rengetegen indították  játékba a kedvenc szelvényeiket, van aki épp most változtatott a bevett számokon, van aki nem. Nem lehet tudni, melyik a jobb módszer, ha mindig ugyanazokkal a számokkal játszunk, vagy ha időről időre változtatunk a bevettnek vélt számsoron. Ma kiderül, holnap pedig valaki már milliárdosként ébredhet, ha elég szerencsés. Megváltozhat az egész élete.

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.

Talán egy magyar nyerheti meg az ép ésszal szinte felfoghatatlan pénzt? Nagyon jól tudjuk, hogy ez most sincs kizárva, mert bármikor megeshet. A szelvényeket este 19 óráig kellett beküldeni. Nagyon reméljük, hogy nem feledkezett meg róla senki, mert az rendkívül bosszantó lenne.

NÉZZÜK, MILYEN NYERŐSZÁMOKAT HÚZTAK KI 2023. október 10-ÉN:

A-mező: 7, 8, 12, 21, 43

B-mező: 4, 11

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás