promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kötelező az anyós előtt hancúroznia a fiatal párnak, bizarr huncutkodós szokások uralkodnak világszerte
Borítókép:  profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világ számos országában a régmúltban érdekes szexuális szokások voltak. De ami ennél is izgalmasabb, hogy ezek közül a mai napig fenntartanak párat.

Mi számít mostanában extrémnek a szexualitásban? Az internet és a felgyorsult világ már elképesztően kitolta  az emberiség határait, holott a régi időkben az intim együttlét teljesen tabu témának számított. Viszont a világ egyes országaiban még mindig létezik egy-egy bizarr szexuális szokás, amelyet érdemesnek ítéltünk arra, hogy megemlítsük.

1. Testvéries osztozkodás

A testvéreket mindig arra nevelik, hogy szeretni kell egymást és igazságosan meg kell osztozkodni. De van egy ország, ahol a testvéri osztozkodást bizarrabb szintre emelték. Nepál egyest területein ugyanis 2 fiú testvérre sokszor egy feleség jut. Ez részben azért van, mert az ország azon részen kevesebb lánygyermek születik és ezzel a felállással a családi vagyon is jobban megmarad, nem osztódik annyi felé. Habár az rendkívül érdekelne minket, hogy egy ilyen szokás mögött később mennyi családi viszály áll.

2. Szemérmes Amerika

Amerikában világelső pornófogyasztás szempontjából. Még megdöbbentő, hogy egyes államokban különös törvényeket vezettek be anno a szexualitás terén. Coloradoban például a régi időkben szigorúan tilos volt megcsókolni egy alvó nőt, Arizonában pedig 2 szexuális segédeszköznél többet tilos volt tartani egy háztartáson belül. Habár ezek a törvények már nem élnek, azért minket érdekelni, ezzel mi is volt a céljuk?

3. Különleges ajándék a Maszáj törzstől

Kenyában is élő Maszáj törzs nő tagjai híresek a vendégszeretetükről. Ugyanis szívesen osztják meg az ágyukat a messziről jött utazókkal. Egy egy szerencsés férfi, akár több asszony vendszeretetét is elvezheti. Ha a nagy vendégszeretetből esetleg gyermek is fogan, akkor az egész faluban hatalmas ünnepséget rendeznek, hiszen ezzel tudják frissíteni a génállományukat.  

4. Anyós baj

Ezt a bizarr szokást szerintem senki sem szeretné átvenni. Kolumbiai néphagyományok szerint a fiatal pár első estéjén ugyanis szerelmeskedés közben bent lehet az újdonsült anyós, aki végignézheti a légyottot. Szerencsére ez a népszokás is már kikopóban van. De megnéznénk, ki azaz újdonsült vej, aki az anyósa előtt is tud teljesíteni.   

5. Orgia a szigeten

Haiti egy mágikus hely. Csodálatos tengerpart, fehér homok és vidámság várja a turistákat. Júliusban viszont egy Saut d’Eau nevű varázslatos vízesés környéket elözönlik a vudu hívők, akik misztikus szertartásokat tartanak. A nappali ünneplés estére vad orgiába fordul át.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás