promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 9: lehet olyan háborúba keveredsz, ami az egész hétvégét porig rombolja
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlán most kifejezetten ki tud robbantani egy konfliktust, de a Bak is egy vita közepén találhatja magát. A napi horoszkóp megmutatja, mire kell figyelned, hogy megőrizd a békét.

Kos (március 21. - április 20.)

Nehezebben tudsz megbirkózni a hétvégi feladatokkal, de emiatt még nem szabad pánikba esned. Csinálj mindent úgy, ahogyan szoktál, még akkor is, ha az kicsit több időt vesz igénybe. Legyél trükkös, és próbálj meg kiskapukat használni, ha lehetséges. Jól tudod keverni a kártyákat, és sok mindenben a saját malmodra hajthatod a vizet.

Bika (április 21. - május 20.)

A bolygók úgy állnak, hogy ügyesen ki tudnak segíteni az érzelmi kérdésekben. Ha előveszed a kreativitásodat, és úgy állsz neki a problémáknak, akkor az el tudja tüntetni a borongós hangulatodat. Tele vagy, és lehetsz is tettvággyal, valamint lelkesedéssel, ezeket csak jól kell tudnod hasznosítani. Ne zárkózz el a külvilágtól – a jó kapcsolatok érdekében fontos a tolerancia.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Remélhetőleg fel tudtál töltődni az elmúlt időben, mert nagy szükséged lesz az energiáidra a hétvégén és a jövő hét elején is. Olyan célok fognak a fejedbe pattanni, amiket szeretnél minél hamarabb megvalósítani. Jó dolog, hogy a munkádat száz százalékosan akarod végezni, de jobban kellene figyelned saját magadra, és az érzelmi igényeidre is. Este csak a kikapcsolódásé legyen a főszerep.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma neked mindenképpen kerülnöd kell a küzdelmeket, mert nem igazán fogsz tudni győztesen kijönni belőlük. Már van elég tapasztalatod, szóval érezned kell, hogy mikor szükséges visszavonulót fújni. Ha munkát keresel, vagy váltáson gondolkodsz, akkor minden trükköt be kell vess. Semmiben se cselekedj elhamarkodottan. A hétvégén nyugodtan gondold át, hova szeretnél eljutni a következő héten.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem árt óvatosnak lenned, mert könnyedén kirobbanthatsz néhány konfliktust a heves természeteddel. Pedig a súrlódásokat és a félreértéseket is el tudod kerülni, ha visszafogod magadat. Nem érdemes, hogy kilibbenj a lelki nyugalmadból, mert pont, hogy szükséged lenne erre. Ne legyél mindig megértő, vállald fel a negatív érzelmeket is.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma az lenne a legjobb, ha kritikusan szemlélnéd az eseményeket. A közeli környezeted nem mindig szereti ezt az oldaladat, de neked most ez a legjobb. Ne engedd belevonni magadat olyan dolgokba, amikhez egyáltalán nincsen kedved. A bolygók merészéggel töltenek fel, amit nyugodtan használj, este pedig pihenj egy nagyot.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A mindennapi rutin eléggé az idegeidre mehet, és kifejezetten vágysz a változatosságra. Próbálj meg jó sokat kommunikálni a környezeteddel. Ettől feldobódhatsz és jó tanácsokat is kaphatsz a jövőre nézve. Ha szingli vagy, akkor egy barátság szerelemmé alakulhat a közeljövőben. A kezedben lesz a döntés, hogy szeretnél-e többet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy ismerősöd ma igen nagy hatással lehet rád. Ha a szabadidőd engedi, ne fuss el, hanem beszélgessetek egy nagyot. Sok problémára találhatsz megoldást a fejedben. Nem igazán szeretsz kockázatot vállalni, de érzed magadban, hogy így kilábalhatsz a bajból. Nyomasztó tehertől szabadulhatsz meg a jövő héten.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Könnyedén találhatsz új barátokra az elkövetkező időben. Vonz az új kezdet, amit ki is szeretnél használni. Egyedülálló érzéked van a romantikus kalandokhoz, áthághatod a szabályokat, és járatlan ösvényre tévedhetsz. Azaz igazság, ha ebbe belevágsz, akkor nagyon fogod élvezni. Estére dobj félre mindent, és pihenj egy nagyot.

Bak (december 22. - január 20.)

Elég éles vitába bonyolódhatsz egy közeli hozzátartozóval, akinek mindig nagy a hangja. Könnyedén le tudod fegyverezni, ha nem mutatod ki a bizonytalanságodat. Ez az összetűzés arra is késztethet, hogy átgondold a saját elveidet. Vedd elő a határozott oldaladat, ami eléggé visszaszorult az utóbbi időben.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nehezen tudsz elszakadni a problémáktól, pedig a mai napot a pihenésre kellene szánnod. Lehet már szívesen terveznél előre a jövő hétre, de olykor nem ártana kikapcsolnod az agyad. Ha túlpörgeted, ismét előjöhet az a stresszhalmaz, amit szeretnél elkerülni. Új fellángolás ólálkodik körülötted, de semmi ilyesmibe ne ugorj fejest azonnal.

Halak (február 20. - március 20.)

Magánéleti problémáid adódhatnak, de ezeket könnyedén meg tudod oldani, ha picit engedsz mindenkinek. A kompromisszumok nem fognak csak úgy jönni, lehet neked kell majd felajánlanod őket. A közeljövőben egy olyan ember fog bekerülni az életedbe, akiben maximálisan megbízhatsz. Igyekezz ezt jól hasznosítani.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás