promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zajt hallott a padló alól, élete legfélelmetesebb felfedezését tette a csinos szőke nő
Borítókép:  tiktok.com/@ashlyguardino (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokak szerint azonnal el kéne költöznie onnan, ezek után senki sem merne nyugodtan aludni.

Az embernek általában a saját otthona jelenti a legnagyobb biztonságot. Kevés rettenetesebb dolog van annál, mint mikor valami miatt megtörik ez az érzés. Most a kaliforniai Ashly Guardino volt az, akivel olyan hátborzongató eset történt, ami valószínűleg sokak számára igazi rémálom lenne, és onnantól kezdve soha többé nem tudnának úgy tekinteni a házukra, lakásukra, mint előtte.

Az amerikai nő egyik reggel furcsa zajokat hallott a padlója alól. Először csak a szokásosnak mondható egerekre, patkányokra, egyéb állatokra gondolt, hátha azok randalíroznak a ház alatt, így nem tulajdonított túlzottan nagy jelentőséget a hangoknak. Viszont egyik reggel, ébredés után, mit sem sejtve kilesett a bejárati ajtónál, és olyasmit látott, amitől érthető módon rögtön ledöbbent.

Ashly Guardino először csak azt látta, hogy mozognak kint, a ház mellett a fűszálak, majd hirtelen megjelent egy koszos, matató kéz – egyenesen abból a nyílásból, ami a padló alatti kúszópincéhez vezet.

A nő rettenetesen megijedt, de utána nagyon okos döntést hozott (valószínűleg sok horrorfilmet látott már életében), és egyből hívta a rendőrséget. Két rendőr jött ki a segélykérés után, elkezdték megvizsgálni biztonságos távolságból a kúszópincét, és kiderült, hogy valóban ott bújt el valaki – a fiatalnak tűnő, izmos férfit fegyverrel kísérték el, és a felvételek alapján valamilyen szer hatása alatt lehetett.

Ashly Guardino TikTokon számolt be az egész esetről, a történetét már több millióan látták, hallották. A kommentelők szerint azonnal el kéne költöznie, hiszen ezek után sosem érezheti már biztonságban magát a kaliforniai otthonában – míg mások arra világítottak rá, hogy milyen nagy szerencséje volt, hogy a rejtélyes férfi nem jutott be a házba és bántotta őt, ki tudja, hogy mennyi ideje lapult a kúszópincében észrevétlenül.

Itt lehet megtekinteni Ashly Guardino videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás