promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borzongató üzenetet kapott egy titokzatos idegentől a fiatal pár, miután beköltöztek a 130 éves házba, rögtön kirázta őket a hideg
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazi kaland lett a hátborzongató üzenetből.

Mindig izgalmas dolog egy ember életében a költözés, főleg, ha valaki a párjával együtt talál magának új otthont. Vannak nagyon érdekes ingatlanok a piacon, Amerika pedig tele van akár több száz éves házakkal, amik rengeteg titkot rejtegetnek, főleg, ha esetleg annak idején még szeszcsempészésre is használták őket – az új tulajdonosok pedig az esetek többségében semmit sem sejtenek.

Nemrég egy Courtney és Matt nevű fiatal pár vett magának egy nagyjából 130 éves házat, és nagyon izgatottak voltak az ingatlan miatt, hiszen úgy gondolták, hogy felújítják, és csodálatos otthont varázsolnak belőle. Majd egy napon olyan dolog történt, amit hirtelen nem is tudtak hova tenni, ugyanis egy egyszerre hátborzongató és izgalmas eseményről van szó, ami teljesen felforgatta az életüket.

Kanadából érkezett egy rejtélyes levél, amit a „Vásárlóknak” címeztek – ami benne állt, az mindent megváltoztatott.

Az üzenetet egy ismeretlen férfi írta, aki elvileg úgy mutatkozott be, mint az utolsó élő tagja annak a Madison nevű családnak, akik régen ebben a házban éltek, sőt, ő maga is itt nőtt fel. Az idegen azért küldte a levelet, hogy tájékoztassa az új lakókat arról, hogy több titkos szoba és rejtekhely is van az ingatlanban, amikről valószínűleg senki sem szólt nekik, mikor megvásárolták azt.

A pár először megijedt, majd inkább izgatott lett az üzenet tartalmától, így elkezdtek az instrukciók alapján kutakodni. Meg is találtak elvileg mindent, ugyanis volt a kandalló fölött egy rejtett, régi italokkal teli polc, illetve egyebek között egy egész nagy szobát is felfedeztek, szóval összességében örültek annak, hogy a férfi szólt nekik – a kommentelők is kalandosnak találták a dolgot, bár akadtak olyanok, akik megrendezettnek vélték az egészet.

Itt lehet megnézni egy videót az egyik titok feltárásáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás