promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyszerű szőnyegcserének indult, vérfagyasztó következménye lett: rejtett pincét találtak a házuk alatt, de már megbánták, hogy kinyitották
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hátborzongató eseményeket indított el a hétköznapi szőnyegcsere.

A régi házaknál nem ritkaság, hogy olyan titkos helyiségei, rejtett pincéi vannak, amikről még azok a tulajdonosok sem tudtak, akiktől megvettük az ingatlant. Aztán amikor a felújítás során felfedezzük őket, rögtön tudni akarjuk, mit rejtenek. Az esetek többségében persze semmit sem találunk, de előfordul, hogy olyan látvány fogad minket, amit soha nem akartunk látni, viszont már nem tudjuk kiverni a fejünkből.

Hátborzongató, horrorfilmbe illő dolgok történtek egy kisgyerekes, angol családdal, miután a szőnyegcsere közben egy rejtett pinceajtóra bukkantak. A titkos helyiség sem az alaprajzon, sem semmilyen hivatalos dokumentumon nem volt feltüntetve, és állítólag az előző tulajdonos sem tudott a létezéséről. Persze a kíváncsiság őket is hajtotta, kinyitották az ajtót, de mikor lementek a pincébe, vérfagyasztó látvány fogadta őket.

Eleinte semmi furcsa nem tűnt fel nekik: csak egy régi bútor volt lent. Aztán meglátták, hogy a helyiségben több gyanús átjáró is van, amiről nem tudták, hogy hova vezetnek - nem is mertek bemenni. Nem csoda, hiszen a föld tele volt vörös foltokkal, aminek eredete nem ismert, vérnek is lehetett nézni. Ez azonban még semmi: miután kinyitották a pincét, megmagyarázhatatlan, paranormális dolgok történtek a házban.

A felfedezést követő éjszakán például egyszerre kapcsolódott fel a ház összes lámpája.

A hétköznapi szőnyegcsere tehát félelmetes következményekkel járt, amikről a tulajdonosnő a TikTok-csatornáján számolt be. A videóban azt is mondta, hogy többet nem akarnak lemenni a rejtett helyiségbe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás