promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Undorító helyen akarta csinálni velem a pasim barátja, lehet csak ezért nem csaltam meg?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A dupla randis nyaralásból majdnem megcsalás lett, de lehet csak ezért azért fogtam vissza magam, mert nem szerettem volna azon a helyen csinálni.

Nem rég történt meg velem ez a dolog, és talán kicsit lelkiismeret furdalásom is van az egésztől. Egy másik pár már régóta a baráti társaságunk része, ezért döntöttünk úgy, hogy közösen szervezünk egy nyaralást Bulgáriába. Imádjuk az ottani tengerpartot, de ez volt az első alkalom, hogy egy másik párral együtt megyünk.

Mivel közel állnak hozzánk, így nem éreztük ezt kényelmetlennek. Sokat szoktunk együtt bulizni, így mondhatni, hogy már összecsiszolódott pár vagyunk. Viszont jómagam, és a barátnőm szerelme sokkal jobban bírjuk a gyűrődést. Ők már régen eljegyezték egymást, és az esküvőt szervezik, nekünk ez még csak tervben van valamikor.

Ahogy fent is leírtam, mi mindig tovább fent szoktunk maradni, amikor a párom és a barátnőm általában kidőlnek. Olykor hosszas beszélgetések szoktak ebből kerekedni a konyhában, amikor közösen felbontunk még egy üveg bort.

Teljesen megértjük egymást, de sosem akartam ebben átlépni határokat. Viszont a barátnőm pasija már átlépett, és volt, hogy részegen megemlítette, hogy kíván engem. Olykor ha már kicsit sokat ittunk, eljátszik a gondolattal, ha velem jött volna össze anno, és ez az egész nem így alakul.

Volt egy este Bulgáriában, amikor megtörtént ugyanez a forgatókönyv. A barátom bealudt, és a barátnőm is, így mi úgy döntöttünk közösen, hogy lemegyünk még egyet iszogatni. Olyan szakaszon voltunk, ahol még hajnalban is van élet.

Aztán egy üveg borral csak leszédelegtünk a tengerpartra, egy olyan részre, ami teljesen kihalt volt. Leültünk, bár én nem igazán akartam az elején. A lábunk egymáshoz ért, majd ismét elmondta, mennyire kíván. Azonban most továbbment, és elkezdte csókolgatni a nyakam, és a combom belsejét simogatni. Millió dolog futott át az agyamon, és kérdeztem magamtól, hogy mi lenne, ha most belemennék. Nem tagadom, én is őrülten vonzódtam hozzá abban a pillanatban.

Aztán derült égből villámcsapásként átfutott az agyamon, hogy már csináltam homokos tengerparton, és azóta taszítónak találom. Anno egy régebbi exemmel történt meg, hogy ilyen helyen szeretkeztünk, a homokban hemperegtünk egy szenvedélyes este, én viszont ezután belefutottam egy csinos fertőzésbe. Később cikkeket is olvastam erről, és sokan felhozták, hogy a homokos tengerparton csinálni korántsem veszélytelen. Komolyan, ezért nem mentem bele abba, hogy megcsaljam a párom, mert ilyenek jártak a fejemben? Persze egy ilyen pillanat tud romantikus lenni, de a múlt miatt nekem a tengerparti szex már inkább undorító.

Reggel a pasim barátja alig emlékezett valamire, én meg kitisztult fejjel mondtam magamban, hogy nem a hely taszított, hanem tudat, hogy sosem tudnám megcsalni a páromat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás