promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: kilábalsz végre a nehéz időszakból? – napi jóslás
Borítókép:  Profimédia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Váratlan öröm: Ha eddig hullámvölgyben volt a kapcsolatod, akkor most elkezd végre újra felfelé ívelni egy váratlan esemény kapcsán. Ha egyedülálló vagy, akkor olyan történést mutat a lap, ami hirtelen robban be az életedbe, és változásokkal jár. Nem kell tartanod tőle, hiszen ezek a változások a várva várt boldogságot hozzák el neked. Itt az ideje, hogy megengedd magadnak az örömöt! Egészség terén gyógyulást, hirtelen javulást mutat a kártya, anyagi jellegű kérdésnél pénznyereményt jelez. A munkádban fizetésemelésre, jutalomra számíthatsz.

[[cikk2]]

2. kártya jelentése:
Katonatiszt: Nem érdemes kapcsolatba bonyolódni egy bizonyos férfival, hiába vonzódsz hozzá. Érzelmileg sérülnél ebben a viszonyban, mert az illető túlságosan rideg természetű, önző személy. Nem lesz könnyű ellenállni, mert úgy érzed, ő az, aki kell neked – valószínűleg épp azért, mert megközelíthetetlennek tűnik. A lap képviselheti az önmagadért való kiállást is: ideje magabiztosan fellépni egy adott helyzetben. Jelezhet még fontos munkahelyi történéseket, vagy a főnököddel folytatott fontos beszélgetést.

3. kártya jelentése:

Veszteség: Anyagi- vagy lelki veszteséget is jelenthet a kártyalap, esetleg egy rögeszmét, amitől ideje megszabadulni. Elképzelhető, hogy nagy fájdalomként éled meg az elengedést, de ez is egy olyan folyamat része, ami hosszú távon a javadra válik. Kapcsolati kérdésnél csalódást jelent a lap, ami fájdalommal jár ugyan, de a te érdekedet szolgálja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás