promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: van okod aggódni? – napi jóslás
Borítókép:  Profimédia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Kevés pénz: Óvatosan költekezz, nehogy kellemetlen meglepetés érjen! Itt az ideje a takarékoskodásnak, próbálj félretenni a bevételedből. A kártya azt is jelzi, hogy talán nem értékeled eléggé a meglévő javaidat, kapcsolataidat. Esetleg kapcsolatodból hiányzik valami. Érdemes elgondolkodni, hogyan tudnád erősíteni azokat a területeket az életedben, amik javításra szorulnak.

2. kártya jelentése:

Féltékenység: Lehet, hogy nem bízol eléggé a saját képességeidben és megérzéseidben. Őrlődsz, nem tudod elhatározni magad egy bizonyos helyzetben. Hinned kell magadban, mert ez a belső bizonytalanság csak azt eredményezi, hogy egyre kilátástalanabbnak látod a jelenlegi problémát, holott a valóságban nincs okod komolyabb aggodalomra. Félted a párkapcsolatodat, az állásodat, de épp az ezzel járó szorongás mérgez meg mindent. Ha a te lelked rendben van, elképzelhető, hogy a környezetedben valaki féltékeny rád, amire nem árt odafigyelned.

3. kártya jelentése:

Szerencse: Végre szerencsés időszak következik, ami már nagyon rád fér az elmúlt hetek nehézségei után. Az anyagiak terén is jól alakulnak a dolgok: kisebb pénznyereményre számíthatsz vagy olcsóbban hozzájuthatsz valamihez, amire már régóta vágysz. Párkapcsolati kérdésnél váratlan, kellemes meglepetést jelez a lap. Egészséggel kapcsolatban is kedvező fordulatokat mutat a kártya.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás