promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az oroszok bakiján röhög a fél világ, teljesen hülyét csináltak magukból
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az oroszok akkora bakit vétettek, hogy rajtuk nevetnek mindenhol.

Általában mielőtt nyomdába küldenek egy újságot vagy egy plakátot, jobb esetben több emberrel is leellenőriztetik, hogy biztosan minden megfelelően került rá, hogy semmiféle helyesírási és egyéb hiba ne maradjon benne. Persze ettől még előfordulhat, hogy véletlenül oda nem illő dolgok maradnak benne, most éppen az oroszok egyik plakátja miatt röhög a fél világ, és nem véletlenül.

Kiszlovodszk városában fotózták le az orosz propaganda egyik plakátját, amin orosz színekben olvashatunk egy hatalmas feliratot, pontosabban egy kérdést, ami az orosz emberekhez szól:

„Velünk vagy?”

- mellette pedig illusztrációként egy orosz katona és egy tank.

De hol a hiba? Nézd csak meg jobban a képet, és ha még mindig nincs meg, akkor segítünk.

Milyen tank látható a fenti képen? Egy T-14-es, esetleg egy T-90-es? Nem annak tűnik. Ez a harckocsi sokkal inkább hasonlít egy Leopard 2A6-osra, ami a német hadiipar egyik remeke. Szóval igen, az orosz haderő erejének szimbolizálására egy olyan tankot raktak fel a plakátra, amivel jelenleg az oroszok ellen harcolnak Ukrajnában.

Hogy miért olyan nevetséges ez? Mert az oroszok annak idején azzal büszkélkedtek, hogy a Leopard harckocsik nem érnek fel az orosz tankokkal, ráadásul nem egy győzelmi jelentésben azt írták, hogy tucatjával lőtték ki a német gyártású vasszörnyeket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás