promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kim Dzsongun népe éhen pusztul, míg ő fényűző luxuskajákkal tömi magát degeszre
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kim Dzsongun imádja a luxusételeket, de a népe közben éhen hal.

Nem kell senkinek sem bemutatni a világhírű koreai politikust, Kim Dzsongunt, aki a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság vezetője 2011 óta. Az ország el van zárva a turisták elől, a vezetőt pedig ugyebár igazi diktátornak tartja a bolygó nagy része.

Valószínűleg sokan beleőrülnének, hogy ott sem külföldi filmeket nem lehet nézni, de még más országokból jövő zenéket sem szabad hallgatni. Szóval tényleg titokzatos Észak-Korea kultúrája, ahol még a biblia is be van tiltva.

Kim Dzsongun anno nagyon felpaprikázta magát, hogy Észak-Koreába is bejutott a koronavírus-járvány, de hát ezt nem igazán akarta ugye elismerni. A vezető le is zárta a határokat, így nehezebben jutott el az élelmiszer az emberekhez. Természetesen rakétakísérletekre megy el a legtöbb pénz, így Kim Dzsongun nem azzal fog foglalkozni, hogy a népe éhezik.

A vezető a szomszédjától érkező segélyfelajánlásokat is folyamatosan visszautasítja, de ő maga dőzsöl, mivel a legfényűzőbb luxusételekkel tömi a hasát. Közben sokan sajnos inkább öngyilkosok lesznek, mielőtt éhen halálnak.

A Mashed számolt be róla, hogy Kim Dzsongun imádja a finom ételeket, amiknek lehet a népe még a létezéséről sem tud. A menüjében ott van, a szusi, az igazán extrém cápauszony leves, és a Kobe steak. Kim szereti az ementáli sajtot is, amelynek ízét valószínűleg svájci iskolai évei alatt fedezte fel. Állítólag ez az egyik kedvence.

Az italai között vannak bordeaux-i borok, Hennessy francia konyak, orosz vodka, azonban akad még egy olyan pia, ami valóban nem mindennapi. A Metro brit bulvárlap számolt be róla, hogy Kim Dzsongun rendszeresen iszik kígyóbort. Itt egy halott kobra teste is van a palackban, ami állítólag növeli így a potenciált.

Észak-Korea népe évtizedek óta krónikusan alultáplált, elmaradottság jellemzi az országot, amíg tehát Kim Dzsongun spájza tele van. A helyzet a szakértők szerint csak még rosszabb lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás