promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több száz ember halálát jósolta meg a felzaklatott nő, a Végső állomáshoz kísértetiesen hasonló jelenet játszódott le az utastérben
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sosem lehetett annyi megdöbbentő hírt hallani a repülésről, mint amennyi az elmúlt időben jött szembe. Mi lehet az oka?

A repülés önmagában is megosztja az embereket: van akik rettegnek tőle, a magasságtól, a bezártságtól, a kiszolgáltatottságtól, míg mások kifejezetten szeretik, esetleg munkájukból kifolyólag akár életformává is válhat ez nekik. Kétségtelenül van egy sajátos hangulata, már a reptérre tartó útnak is. A váróknak, az ottani kávézóknak, az embereknek, akik ki tudják honnan jöttek és hova mennek tovább. Misztikus az egész.

Mondhatni, más lélekállapot. Elképzelhető, hogy ez a szokatlan miliő és a felfokozott érzések okozzák azt, hogy egyes emberek hajlamosak szó szerint megbolondulni a reptéren, rosszabb esetben pedig már magán a repülőn. Mostani cikkünkben két igen szélsőséges esetet mutatunk nektek, amire egyelőre nem találunk mi sem magyarázatot.

Az első videón egy ülőhelyért kitört verekedés látható. Azzal valószínűleg mindenki tisztában van, hogy mindenki a középső helyet utálja a legjobban (nyilván erre bazíroznak a légitársaságok, ahol a plusz pénzért eladott ülőhelyválasztásnál külön kiemelik, hogyha nem perkálsz, akkor lehet középső helyre ülsz majd). Ez eddig rendben van, viszont aki már repült, az tudja, hogy nem érkezési sorrend van, hanem helyjegyek, még akkor is ha ezt nem vásároltad meg külön, becsekkolásnál mindenképp kapsz egy sor és szék szám kombinációt. Így azt hinnénk, hogy ez nem szlhet vitát az utasok között, azonban ennél nagyobbat nem is tévedhetnénk. Az alábbi videón bizony VEREKEDÉS tört ki az ülőhelyek miatt.

Egészen sokkoló, hogy egyesek mennyire szeretnek az ablak mellett ülni:

A második videó már jóval parább és másféle értetlenséggel szemléljük a történteket.  Egy nő feláll a helyéről és pánikolva elkezd kifele menni azt ismételgetve, hogy nem fog a repőn meghalni és mindenki bolond, aki marad, ugyanis egy nem emberi lény is utazik a gépen és rémülten, dühödten hátrafele mutogat. Azt nem tudjuk, hogy kihez beszél, mivel nem nevezi meg az illetőt, de a hölgy arcán valódi rémület látszik be kell, hogy valljuk ez kicsit minket is megijeszt. Az nem derül ki, hogy mit takar a nem emberi, de hátha ti közelebb juttok a megoldáshoz:

A gépek ilyen esetben mindig több órás késéssel tudnak csak elindulni, úgyhogy hacsak nincs tényleg valódi víziótok és nem vagytok biztosak abban, hogy katasztrófa lesz, akkor próbáljatok meg csendben idegeskedni, mert roppant kényelmetlen mikor egy-egy balhé miatt egy egész gépnyi utasnak szívnia kell.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás