promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyedül maradt III. Károly, már Kamilla sincs mellette
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

III. Károly Kamilla nélkül kénytelen álomra hajtani a fejét.

III. Károly és Kamilla szerelme talán a brit királyi család legerősebb kapcsolata, és ennek nem csupán az az oka, mert mindketten egyformán szeretik és tisztelik a másikat, hanem mert törekednek arra, hogy házasságuk valóban sírig tartó legyen. Nemrég igen megdöbbentő titokra derült fény az uralkodó párról, bár ha jobban belegondolunk, valójában semmi különös nincs az egészben, de a laikusok számára mégis furcsa lehet.

Azt mondják, aki elég hosszú ideje él házasságban valakivel, elkerülhetetlen, hogy előbb-utóbb külön hálószobába vonuljanak éjszakánként. Manapság is nagyon sok idős pár él úgy, hogy egyébként minden rendben a házasságukban, el sem tudnák elképzelni az életüket egymás nélkül, mégis külön alszanak. A legtöbb háztartásban ez azért van, mert a nők képtelenek elviselni a férjük horkolását, nem tudnak tőle aludni.

Kamilla viszont nem ezért alszik külön hálószobában.

A brit királyi családban egyébként sem ritkaság, hogy a férj és a feleség külön alszik: II. Erzsébet és Fülöő herceg is külön hálószobában aludtak, és állítólag Vilmos és Katalin is így élt sokáig. Szakértők szerint azonban Károly és Kamilla esetében egészségi dolog is van a háttérben: a király ugyanis komoly hátfájdalmakkal küzd, ezért kiemelten fontos számára egészségileg, hogy egyedül, egy külön a számára készült matracon aludjon.

Persze a szakértők - akik a bolog házasság titkát kutatják megállás nélkül - amúgy is azon a véleményen vannak, hogy egy kapcsolat vagy egy házasság sokkal könnyebben megromlik, ha a feleknek nincs privát szférájuk, sülve-főve együtt vannak. Úgy gondolják, hogy amellett, hogy a házastársak kitartsanak egymás mellett jóban, rosszban, hűségesen, az is fontos, hogy legalább az éjszakai alvás idejére képesek legyen különválni egymástól.

(forrás: Mirror)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás