promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – július 9: az Oroszlán felé élete csalódása közelít, míg a Skorpiónak valaki elcsavarhatja a fejét
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikreknek végre el kell kezdenie figyelni az egészségére, a Rák pedig készüljön fel, mert a bolygók csak minimális szerencsét sugároznak felé. Nézzük, hogy mit jelez számodra a mai napi horoszkóp a hét utolsó napján.

Kos (március 21. - április 20.)

Valamilyen változásra lenne szükséged, hogy fel tudj dobódni a hétvégén. Próbálj ki valamilyen új külsőt, vegyél magadnak például egy új ruhát, amiben tudod, hogy nagyszerűen fogod magad érezni. Az se baj, ha kipróbálsz valamilyen másfajta hobbit, ami régóta vonz téged. Pozitív átalakulás kell, hogy motivált tudj maradni, és tiszta lappal indítsd a következő hetet.

Bika (április 21. - május 20.)

Kicsit vissza kell venned a tempóból, szóval ne akarj mindenben lépést tartani a környezeteddel. Meg kell lelelned a lelki békédet a hétvégén, és az nem fog segíteni, ha állandóan pörög valaki melletted és kalandokba akar csábítani. Sok mindent át kellene gondolnod - főleg a magánéletedet vagy muszáj picit egyenesbe hozni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az otthon most valóban az a hely lehet számodra, ami meg tud nyugtatni, és feltölteni. Ha az utóbbi időben sok kalandban volt részed, akkor vissza kellene fognod magad. Mozdulj ki, de ne akard az egész világot meghódítani, és mindent kipróbálni. Fordíts extra figyelmet az egészségedre is, mert az meg fogja hálálni magát.

Rák (június 22. - július 22.)

A jelenlegi bolygóállás nem támogatja a szerencsédet. Most valahogy minden ellened van, de ettől pont felszínre kerülhet a szívósabb éned. Amikor drámai csúcspontok jönnek, akkor legyél merész, és ha túl vagy rajta, utána megtalálhatod a kellemes egyensúlyt. A szívedet próbáld meg összehangolni az agyaddal, így tudsz jó döntéseket hozni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lehet, hogy ma mély beszélgetésekre vágynál, de készülj fel, hogy olyat mondhat neked valaki, amit esetleg nem akarsz hallani. Abszolút nem sértésről van szó, csak valószínűleg valami miatt változtatod kellene az életeden, mielőtt elérkezne életed hatalmas csalódása. Ezt a bolygók is jelezni fogják lassan feléd. A hétvégén nyugalomban átgondolhatod, hogy mit vársz magadtól, és mit szeretnél elérni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A csúcson vannak a kreatív energiáid, de most még sincsen elég türelmed, valamint figyelmed befejezni azokat a projekteket, amikbe belekezdtél. Nem is baj, mert inkább pihenned kellene, és összegyűjteni az energiáidat. Ne hagyd, hogy kudarc érjen, mert az teljesen elveheti a kedvedet mindentől.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ez egy remek nap lehet a számodra, csak ne keresd a konfliktust senkivel. Ha valami marakodás is van körülötted, te igyekezz elkerülni ezt messziről. Most helyre tudod tenni a belső érzelmeidet, de ehhez nyugalomra van szükséged. Különösen érzékeny lehetsz, és ezt ki is tudod mutatni. A közeli környezeted ezt igazán fogja díjazni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha szingli vagy, akkor egy olyan szerelem közeledik, ami komoly hatással lehet a jövődre. Lehet már a következő héten találkozol az illetővel, tehát ragadj meg minden lehetőséget. Viszont ha párkapcsolatban vagy, akkor egy harmadik személy csak feszültséget és félreértéseket hozhat a kapcsolatotokba. A csak barátság nem működne, inkább ne erőltesd.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Vannak nehezen megoldható problémák a környezetedben, de gondold át, hogy megéri-e ma foglalkozni velük. Lehet pont nem tehetsz semmit, és csak feleslegesen fogsz kattogni az egészen. Ezen a napon nagyvonalúnak kell lenned, mert néha túl sokat vársz el emberektől. Ne feledd, hogy neked is vannak hibáid.

Bak (december 22. - január 20.)

A szíved és az elméd végre ugyanazon az oldalon vannak, így könnyebben ki tudod bogozni, hogy pontosan mit érzel legbelül. Szánj ma egy kis időt az önismeretre, és új kapuk nyílhatnak meg előtted. Már tervezheted fejben a jövő hetedet, és a legfontosabb szabály, hogy ne kapkodj, még akkor sem, ha valami komoly projekt áll majd előtted.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A bizonytalanság elkezdhet eluralkodni rajtad. Sok dolog miatt teljesen feleslegesen aggodalmaskodsz, és ezt ismét kivetítheted a környezetedre. Most az lenne a legjobb, ha megpróbálnál megnyugodni. Legyél picit súlytalan, és ne foglalkozz komoly dolgokkal. A következő nap is ráérsz megoldásokat keresni, ha nem ég a ház.

Halak (február 20. - március 20.)

Nagyon kreatív hangulatban vagy és jók az ötleteid. Viszont az agyadnak is kell néha egy kis pihenő, szóval próbálj meg lazítani, ha teheted. Nem kellene ma semmilyen komolyabb kihívással foglalkoznod. Hamarosan rendbe fog jönni a pénzügyi helyzeted, de addig még ne kezdj felesleges költekezésbe. Jövő héten is csak a legfontosabbakat vedd meg.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás