promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rejtett ajtót talált a házában egy nő, amikor kinyitotta, teljesen ledöbbent attól, ami ott fogadta őt
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Videóra vették a hátborzongató felfedezést, aminek meglepő vége lett.

A régi házak sokszor érdekes titkokat rejtenek, főleg Amerikában, ugyanis ott annak idején rengeteg rejtett alagutat csináltak, hogy a rendőrség tudta nélkül legyenek képesek alkoholt szállítani, ami egy ideig tilalom alatt állt. Persze van, hogy ennél jóval félelmetesebb felfedezéseket tesznek manapság az aktuális tulajok, és van, hogy szinte köpni-nyelni nem tudnak attól, amit a saját otthonukban találnak.

Egy Julia Henning nevű életvezetési tanácsadó nemrég elég vérfagyasztó dologra lett figyelmes a házban, amiben már 3 éve lakott, ugyanis észrevette, hogy a lépcsőforduló egy titkos ajtót rejt, ami alatt egy másik lépcső volt, ami egy sötét, rejtélyes helyiségbe vezetett. A nő elég horrorfilmet látott ahhoz, hogy ne menjen le oda csak úgy, ezért médiumot hívott, hogy megnézze, hátha valami gonosz entitás lapul ott – de állítólag ő sem akart lemenni a frissen felfedezett lépcsőn, ez pedig elég aggasztó volt.

Julia Henning végül úgy döntött, hogy enged a kíváncsiságának, és az ismeretlen veszélyével nem törődve lemegy a titkos lépcsőn.

A nő a legnagyobb meglepetésére egy sötét, falakkal körülvett helyiségben találta magát, amiben voltak polcok, illetve egy bortároló is, vagyis valószínűleg borospinceként használták ezt a részt annak idején. Viszont volt a falon két név is, és állítólag nem ők voltak az előző tulajdonosok, szóval könnyen lehet, hogy egy olyan régi rejtélyt fedett fel Julia Henning, amiről még az ingatlan régi lakói sem tudtak.

A kommentelők egyszerre tartották őrültnek és bátornak a nőt, hiszen sokan egyáltalán nem mertek volna lemenni oda a sötétségbe. Viszont voltak, akik igazi főnyereményként gondolnak a felfedezésre, hiszen nagyon jó kis raktárat, vagy akár egy plusz szobát is ki lehet alakítani ott, ha kipofozzák egy kicsit – szóval végül pozitív lett a történet, bár nem lehet tudni, hogy eredetileg mi célt szolgált ez a rejtett helyiség.

Itt lehet megnézni a lépcső alatti, titkos lejáratot:

Itt pedig azt, hogy mit rejtett a rejtélyes helyiség:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás