promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – június 22: az Oroszlán életében egy esemény okozhat felfordulást, de a Baknak is szüksége lesz B tervre
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bika pletykálkodása most fokozottan visszaüthet, míg a Rák elég könnyen dühbe tud gurulni. Reméljük a nagy melegtől nem lesznek nagyobb gondjaid, de ha igen, akkor fel kell vennie a kesztyűt a csillagjegyednek. Nézzük, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Jelenleg eluralkodhat rajtad egy kis szorongás, aminek a kényes szituációk nem tesznek jót. Nem szabad hagynod, hogy a kudarctól való félelem bármiben visszatartson. A magabiztosságodat könnyen vissza tudod szerezni az apró sikerélményektől is. Építkezz lassan, de tudatosan – ez majd eltereli a figyelmed a pesszimizmusról.

Bika (április 21. - május 20.)

Sokkal kifejezőbb lehetsz, de vigyázz, hogy ne hagyja el olyan mondat a szádat, amivel megbánthatsz valakit. A pletykálkodást sem ártana kerülnöd, mert simán visszaüthet, ami problémákat fog okozni. Vannak céljaid, amiket előfordulhat, hogy hanyagoltál az utóbbi időben. Ne hagyd, hogy a tervek a fiókodban végezzék, és törj előre.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Úgy érzed kevesebb időt fordítanak rád a barátaid? A jelenlegi bolygóállás miatt rád törhet a magány, mintha üresnek éreznéd magad. Ez akkor is előjöhet, ha emberek vesznek körül. Meg kell találnod azt a személyt, akiben száz százalékosan megbízhatsz. Egy mély beszélgetés ki tudja tisztítani a fejedet, és vissza tud terelni a helyes útra.

Rák (június 22. - július 22.)

Az őszinteség jó politika, de nem szabad túlzásokba esned, mert titkokat fecseghetsz ki. Most nagyon könnyen dühbe tudsz gurulni, szóval kétszer is gondold át, mielőtt vissza akarsz vágni valakinek. Nem csak odakint lehet forróság, hanem a fejedben is, szóval igyekezz lehűteni magad. Önuralommal és az érzelmek kezelésével ez egy problémamentes nap lehet a számodra.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az életed néhány területén jelentős események várhatók. Elég sok mindenen múlik, hogy ez pozitív, vagy negatív hatással lesz-e rád. Ami fontos, hogy ne tarts lehetetlennek semmit. Több erő és magabiztosság lakozik benned, mint gondolnád. Ez egy jó fordulat lehet arra, hogy teljesen összekapd magad. Ne félj, a hétvégéig megoldódhat még minden.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Türelmesnek kell lenned, mert előfordulhat, hogy sok félreértésbe futhatsz bele, amikből veszekedések is lehetnek, ha nem figyelsz magadra. A közeli környezetedben is sok lehet a feszültség. Lehet nem kellene minden problémába belefolynod, főleg ha az életed többi részén remek minden. A kánikulával vigyázz – ha nem hűtöd le magad, abszolút rosszul fogsz teljesíteni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Remélhetőleg meg tudtad oldani az elmúlt napok konfliktusait, mert ha nem, akkor azok erősen hatással lehetnek rád, valamint a munkádra is. Azonban akadnak olyan problémák, amiken teljesen feleslegesen idegeskedsz. Lehet először ebben kellene rendbe tenned a dolgokat. Jelenleg nem érinthetnek erős változások, szóval ne pánikolj.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Még mindig körüljárnak a megújulási energiák, amiket ha jól hasznosíthatsz, akkor remekül telhetnek az elkövetkezendő napok. Mindent ésszel próbálj megoldani, ne pedig erővel. A kerülőutakat remekül tudod hasznosítani. Olykor a bizonytalan is nyerő lehet, ezt ne feledd el. Legyél mindenkivel őszinte, és fogalmazz tisztán, nem fogod megbánni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A bolygók állás szerint elég nehéz napra számíthatsz. Ha makacs maradsz, és mindenben ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez, akkor csak rontani fogsz a helyzeten. Legyél rugalmas, és kérj segítséget is, ha nagyon muszáj. Nem kell, hogy minden győzelem csak a te érdemes legyen. Pénzügyi dolgokba főleg ne ártsd ma magad.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon igénybe vettek az elmúlt napok, és ha nem pihened ki magadat normálisan, akkor csak egyre döcögősebb lesz az egész. Mindig legyen B terved, és most se rohanj a falnak gondolkozás nélkül. Főleg pénzügyekben legyél óvatos, bármilyen kecsegtető ajánlat is kerül eléd. Most jelenleg még egy akciós vásárláson is befürödhetsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A kánikula az agyadra megy, de a bolygóállás mégis kellő magabiztosságot ad, hogy túllendülj minden akadályon. Lehet elő kellene venned néhány megbújó problémát is, mert remekül át tudod őket látni, és jó döntéseket tudsz hozni. Önző módon főleg magaddal, és az előrejutásoddal kellene foglalkoznod, de olykor ez is kell, hogy fentebb lépj.

Halak (február 20. - március 20.)

Próbálj meg mindenben racionális maradni, és ne kergesd magad hamis illúziókba. Ez azt is jelenti, hogy most nem szabad az álmaiddal foglalkoznod. Próbáld meg minél hamarabb letudni a szürke hétköznapokat, és kapcsolódj ki. A feltöltődés rengeteget segíthet, hogy másképp lásd a dolgokat a jövőben.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás