promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pillanatragasztót nyomott a szemébe szemcsepp helyett, ez lett a sorsa a szerencsétlen nőnek
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Óriási hibát vétett a nő, aki kénytelen volt kórházba menni az összeragadt szemével.

Vannak az emberben mélyről jövő, belső félelmek, amik akár rémálmokat is okozhatnak. Rengeteg ilyen létezik, hiszen ahány ember, annyi féle rettegés, de akadnak közöttük olyanok, amikbe mindenkinek annyira rossz belegondolni, hogy szinte univerzálissá válnak, és bárkit kiráz tőlük a hideg – nos, most akadt egy olyan nő, akivel olyasmi történt, amit senki se szeretne átélni.

A New York-ban élő Lydia Hartman nem gondolta, hogy mindössze egyetlen, teljesen megszokott, ártalmatlannak tűnő mozdulattal eléri, hogy hosszú órákat kell tölteni a kórházban, de mégis így történt, ráadásul végig azon izgult, nehogy megvakuljon az egyik személye. Bizonyos szempontból egész valós volt a félelme, ugyanis olyasmit tett, ami ártatlan hibának mondható, mégis akár súlyos következményei is lehetnek.

A nő szemcsepp helyett véletlenül pillanatragasztót nyomott a szemébe, egyenesen a szemgolyójára.

Lydia Hartman egyből érezte, hogy valami nincs rendben, hiszen a pillanatragasztó nagyon hamar elkezdett dolgozni, aminek az lett az eredménye, hogy a nő szemhéjai teljesen összeragadtak. Akárhogy próbálkozott, nem tudott mit tenni, ezért úgy döntött, hogy kórházba megy, hátha ott tudják orvosolni a problémát.

A kórházban először bekenték a szemét egy olyan anyaggal, ami elvileg képes feloldani a ragasztót. Ez sajnos nem járt sikerrel, így a következő lépés az volt, hogy megpróbálták óvatosan lekapargatni a szeméről a pillanatragasztót. Ez sem vált be, ezért végül egy különleges fémeszközzel estek neki a nőnek, és szétfeszítették a szemhéjait – így végződött a nagy kaland.

Lydia Hartman elmondása szerint ezek után elképesztő fájdalmai voltak, szóval rendesen ráfázott szegény. A kommentelők persze oltogatták őt, hogy mégis hogyan lehetett ennyire szerencsétlen, de azért bőven akadtak olyanok is, akik megvédték őt, mondván, hogy tévedni emberi dolog.

Itt lehet megnézni egy videót az esetről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás