promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A saját virrasztásán támadt fel egy nyugdíjas, a család halálra rémült a koporsóból kiszűrődő hangoktól
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajon orvosi műhiba, vagy igazi csoda áll az eset mögött?

Mindig rettenetesen fájdalmas és szomorú dolog, ha elveszítjük a szeretteinket, akár fiatalon, akár idősebb korban történik a tragédia. Nagyon nehéz feldolgozni egy családtag halálát, hogy már nincs többé, de mélyen belül tudjuk, hogy az emléke örökké élni fog bennünk – viszont néha olyasmi történik, aminél mindenki elgondolkodik, hogy vajon egy felsőbb erő áll a háttérben, vagy sem.

Egészen döbbenetes dolgot kellett átélnie egy családnak Ecuadorban, ugyanis egy Bella Montoya nevű, nyugdíjas ápolónő sajnálatos módon elhunyt a kórházban, majd a szerettei nem sokkal később koporsóba rakták a testét, és elkezdték az ilyenkor megszokott virrasztást – de nagyjából 5 óra múlva olyasmire lettek figyelmesek, ami általában csak a horrorfilmekben szokott megtörténni, mindenkit levert a víz.

A virrasztáson furcsa hangokat hallottak a koporsóból, ezért óvatosan kinyitották, és kiderült, hogy Bella Montoya még életben van – azonnal visszavitték őt a kórházba.

Egyből nyomozást indítottak az ügyben, hiszen minden bizonnyal az elhalálozást megállapító orvos súlyos hibát vétett, és úgy nyilvánította halottnak a nyugdíjast, hogy valójában még élt. Persze voltak, akikben azonnal felmerült, hogy igazi csodáról van szó, és Bella Montoya a virrasztás során feléledt, miután kapott még egy esélyt – mindenki eldöntheti magának, hogy erről van szó, vagy csupán egy durva orvosi mulasztásról.

Akármi is legyen az igazság, az biztos, hogy valóban hatalmas szerencséje volt a nyugdíjas hölgynek, ugyanis ha nem ébred fel akkor, és nem csap zajt a saját koporsójában, valószínűleg nem éli túl a bizonyos szempontból rettenetesen rémisztő esetet – egyelőre még nincsenek hírek az állapotáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás