promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – június 11: a Szűz és a Bak felé különleges energiákat sugároznak a bolygók, amit muszáj kihasználni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ráknak meglepően jól indulhat a hét utolsó napja, az Oroszlán viszont felesleges vitákba szaladhat bele. Néhány csillagjegy ma igazán ki fogja tudni tisztítani a fejét, és erre szükségük is lesz. Nézzük, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A levegőben lévő összes holdenergia fel tudja tölteni a csillagjegyedet. Használd okosan ezt a dolgot, és oszd be az idődet. Fontos, hogy a feladatok mellett jusson a pihenésre is. Igyekezz követni az ösztöneidet, még akkor is, ha így hirtelen nem érted őket. Érzékenyen reagálhatsz a kritikákra, de tudd legbelül, hogy nem kell változnod.

Bika (április 21. - május 20.)

A légkör most megfelelő, hogy igazán meg tudd mutatni magad. Jól kommunikálsz, és még azt is le tudod venni a lábáról, akivel általában nem szoktad megtalálni a közös hangot. Az utóbbi időben nem volt nagyon életkedved, de gyakorlatilag újjáéledhetsz a hét utolsó napján. Vállalj picivel több kockázatot a határokon belül. Ez nem csak a mai napra érvényes, hanem a következő hét elejére is.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Fel kellene dobni picit az életteredet. Lehet nem ártana bevetni egy nagytakarítást, vagy átrendezni néhány dolgot. Az a lényeg, hogy jól érezd magad a környezetedben és tudjon motiválni. Bölcs dolog most együttműködni másokkal. Állj készen a kompromisszumra a hét utolsó napján és kerüld a felesleges vitákat. Áramoljanak a pozitív energiák.

Rák (június 22. - július 22.)

Jó hangulatban indulhat a hét utolsó napja, ha nem hagyod, hogy a negatív energiájukat átragasszák rád más emberek. Jó, ha teret engedsz magadnak – igyekezz picit spontán lenni. Ha van munkád, akkor ezt nehéz kivitelezni, de délután már igazán magadra tudsz találni. Próbálj egy kis időt tölteni a természetben, vagy engedj a kreatív énednek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Eléggé feszült hangulatban vagy. Akkor fokozottan figyelj erre oda, ha meg tud bolondítani az időjárás és egy kis front. Összevitatkozhatsz egy kis apróságon egy közeli ismerősöddel. Jobb lenne minél hamarabb békét kötnetek, és nem foglalkozni vele tovább. Képes vagy felfedezni mások erősségeit, de ezt ne önző érdekekre használd.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy remek napra ébredhetsz, ha tiszta fejjel tudod elindítani. Nem késő még ma este sem leülni átgondolni a dolgokat, hogy mit szeretnél a jövő héten elérni. Amik elérhetetlen messzeségnek tűntek, azok hamarosan karnyújtásnyira lesznek tőled. Merj nagyot álmodni, és persze tegyél is érte. A szerencse jelenleg a te oldaladon fog állni, a bolygók sugározzák ezt feléd, így nincs mitől félned.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Figyelj oda, mert az átalakulás lehet már megkezdődött az életedben, amire vártál. Igent mondhatsz egy merész lehetőségre, amit sokan őrültségnek tartanak. Muszáj leszel hinni magadban, mert a többség inkább le akar beszélni róla. Azonban ne feledd, hogy mindent csak fokozatosan tudsz elérni. Ne akarj nagyot markolni, mert akkor kicsit fogsz fogni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Töltődj fel a hétvége maradékában, mert a következő héten nagyon oda kell tenned magad. Főleg átmeneti dolgok nyomaszthatnak ma, de azért, mert elég sok kérdést érzelmi alapon közelítesz meg. Jobb lenne higgadtan leülni, és átgondolni őket. Legyél kitartó, következetes, és ne feledd, hogy a kapkodással nem mész jelenleg semmire.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Váratlan események, és hirtelen változások következhetnek be nem csak nálad, hanem a közeli környezetedben is. Még az is lehet, hogy befolyásolják egymást. Olyan feladatok kerülhetnek elő, amiket máskor kifejezetten élvezni szoktál, de most eléggé lefárasztanak. Próbálj meg nyugalmat teremteni magad körül, és este lazíts egyet.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma remek formában vagy, és a sikert szinte magadhoz tudod vonzani. Igyekezz kihasználni ezt a szerencsés napot. Ma egy olyan problémát is megoldhatsz, ami felett mindig elsiklasz, mivel félsz, hogy gallibát okozna. Ha az energiádat jövő héten a munkádra fordítod, akkor szinte bárkit le tudsz körözni, de a bolygók is meg tudják neked adni a kellő lendületet mindenhez.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem igazán szereted, ha ellenőriznek, vagy megkérdőjelezik a hitelességedet. Ma mégis belefuthatsz egy ilyen szituációba, de emiatt nem szabad, hogy felmenjen benned a pumpa. Azt amúgy is tudod, hogy a hozzád legközelebb álló emberek hisznek és bíznak benned. Törekedj a pihenésre ma, mert hamarosan nagyon kihívások várnak rád.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma végre fel tudsz töltődni teljesen energiával, szóval okosabb lenne, ha megpróbálnál csak magadra figyelni. Bármi gond is kerül elő, azt ha lehet, állítsd parkolópályára. Semmi baj nincsen azzal, ha picit el szeretnél vonulni, de ha hangosabb társaságra vágysz, akkor arra is rátalálhatsz. A lényeg, hogy találd meg azt programot, ami a legközelebb áll hozzád.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás