promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezek a csillagjegyek jobb, ha felkészülnek a szakításra ebben a hónapban
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A bolygóállás abszolút nem lesz jótékony hatással a Skorpió és a Bak szerelmi életére sem.

Előfordulhat, hogy a horoszkópodban jó híreket olvashatsz a munkád, vagy a karriered terén, de sajnos lesznek olyan csillagjegyek, akiknek a nyár eleje a kapcsolatuk végét jelentheti. Lehet, már érezted a válság szelét, az is lehet, hogy csak most fog elérni, de a lényeg, hogy mindenre fel kell készülnöd. Nagy kérdés, hogy van-e ebből kiút, vagy visszafordíthatatlan a folyamat.

Egy kapcsolat fenntartása sosem könnyű. Ha viszont kútba esik minden erőfeszítés, végül pedig szakításra kerül a sor, akkor akadnak olyan csillagjegyek, akiket jobban meg is visel a kelleténél. Vajon te is köztük vagy? Nézzük, hogy mit jeleznek a csillagok!

Bika

Úgy érzed magadban, hogy kitartó vagy, ha a szerelmi célok kerülnek terítékre, de nem tehetsz meg mindent. Ezeket a dolgokat mindenképpen tudatosítanod kell magadban. Kompromisszumot kötsz, vagy esetleg engedsz a másik uralmának? Régóta érezheted, hogy nincs minden rendben a kapcsolatotokban, a kommunikáció pedig egyre ködösebb. Neked még lehet visszaút, de ha csak te akarod jobbá tenni a kapcsolatot, a partnered azonban nem, akkor tényleg semmi értelme az egésznek. Ebben az esetben pont a te csillagjegyed mondhatja ki azt, hogy szakítani akar. A kérdés csak az, hogy elég bátor vagy-e hozzá.

Rák

Neked rossz lapot osztanak a bolygók, ha kapcsolatod van. Feszültség és konfliktus alakulhat ki, ami ráadásul nagy elharapódzhat. Ha nem tudod kezelni, akkor lehet még nagyobb szakadék lesz köztetek, innen pedig nem lesz visszaút. Egyszerűen úgy érzed, hogy folyamatosan elkerülnek a boldog pillanatok. Az egyensúlyra fókuszánál, de valahogy neked sem jön már össze. A lelked mélyén ragaszkodó vagy, és nagyon tudsz kötődni a partneredhez, de ha bekövetkezett az elhidegülés ebben a hónapban, akkor előfordulhat, hogy már nem lesz visszaút.

Skorpió

Komoly dráma közelíthet a szerelmi életedbe. Ettől lehet elsőre nem fog megijedni a csillagjegyed, pedig végzetes is lehet. Túlságosan a munkádra koncentrálhatsz, és így a romantika folyamatosan háttérbe szorul. Az egyik pillanatban még biztonságosnak hiszel mindent, de ez szépen lassan elkezdhet széthullani. Attól még, hogy büszke vagy, egy szakítás mindig megrázkódtatás a számodra. Rajtad is múlik, hogy a jelenlegi kapcsolatod el fog-e jutni a szakadék szélére. Lehet ha néhány pontban sikerülne közös nevezőre jutnotok, az már nagy segítség lenne.

Bak

Azt hiszed, te vagy a szenvedő fél, pedig most éppen te okozhatod a problémát, és ezt észre sem veszed. A partnered igyekezne a helyes irányba terelni, de az életed nem tud egyenesben maradni. Érzékeny lelkű vagy, de nem szabad elkerülnöd a komolyabb témákat, és a kritikákat sem szabadna elengedned a füled mellett. Kérdezed meg magadtól, hogy készen állsz-e arra, hogy változtass. Egy szakítás sajnos alaposan meg tudna viselni. Két lehetőség van: vagy megerősödik a kötelék köztetek, vagy ellenkezőleg, és teljesen bizonytalanná válik minden. A párod szeretné látni, hogy nagyobb az önbizalmad, és lehet már ez elindítana a változás felé, ami megmenthet mindent.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás