promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívül bizarr dolgot fedeztek fel egy áruház zöldség-gyümölcs osztályán, be is indult miatta a lavina
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most sokan elkezdhetnének gondolkodni, hogy a különleges csomagolás a Tesco, a Lidl, az Aldi, vagy esetleg a Spar zöldséges osztályán található-e, de ennél messzebbre kell mennünk.

Régebben még kikapcsolódás volt sokaknak boltba járni a hazánkban, de az infláció alaposan felborított mindent. Anno tényleg jó volt körbejárni a szupermarketet, hogy milyen újdonságot találjunk magunknak reggelire, ebédre, vagy éppen vacsorára. Most már a többség csak azt figyeli, hogy ne hagyjon ott rengeteg pénzt a végén, így csak a legalapvetőbb alapanyagokat vásárolja be, persze ezekből is kevesebbet, mint régen.

Közben beindult a kötelező akciózás, és a nagyobb hipermarketek, mint mondjuk a Tesco, Spar, Aldi, vagy Lidl ebben is elkezdtek egymással versenyezni, hogy ki tudja ezzel becsábítani a vevőket a boltokba.

A kötelező akció lényege, hogy hogy Magyarországon az alapvető élelmiszereket 20 kategóriába sorolják. Ezek közül minden héten egyet legalább 10 százalékos árengedménnyel kell adnia a kiskereskedőnek az előző 30 nap legalacsonyabb árához képest. Még a vásárlóknak is most kell kitapasztalnia, hogyan tudnak ezzel a legjobban járni, mivel néha roppant nehéz követni.

Akármennyit is fogunk nézelődni a hazai zöldséges osztályok pultjain, ilyen bizarr dologgal biztosan nem fogunk találkozni. A lenti képen láthatjátok a hámozott banánt, amit a lusta fogyasztóknak találtak ki.

Mivel a képet a Don't Get Serious osztotta meg,így lehet, hogy a terméket Indiában árulják így. Bár az is igaz, hogy Amerikában lehet rálelni a legtöbb ilyen idősporolós termékre. Vehetünk például hámozott narancsot, vagy már előkészített és felvert tojást.

Abba viszont már tényleg szédületes belegondolni, hogy valaki még egy banánt se tud, vagy éppen nem akar meghámozni. Valószínűleg mi is elmosolyodnánk, ha a hazai Tesco vagy Aldi polcain ilyennel találkoznánk. A kommentelők el is kezdtek poénkodni, hogy ha valaki ezt megveszi, akkor ki fogja neki kibontani? Ha sikerült, akkor lehet akár egy jó sült banánt is készíteni belőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás