promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Furcsa kaparászást hallott a fürdőszoba falából, majd megszólalt egy idegen hang, és olyat mondott, hogy egyből megállt benne az ütő
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazi rémálomba illő eset, amit senki se szeretne átélni.

Mostanában több olyan történetet is hallhattunk, mikor a friss háztulajdonosok rejtélyes dolgokat fedeztek fel az új otthonukban. Van, hogy titkos, rejtett szobát találnak a fal mögött, de olyan is megesik, hogy egy egész alagúthálózat bújik meg az ingatlan alatt. Bármire is lelnek a mit sem sejtő lakók, az biztos, hogy ez elég félelmetes, már-már traumatikus élmény is lehet – attól függetlenül, hogy bizonyos szinten rendkívül izgalmas is.

Nemrég Miami-ban történt egy elég érdekes eset, ami hamar bejárta az amerikai sajtót a furcsasága miatt. Egy Jhonny nevezetű férfi éppen otthon volt a lakótársával, mikor hátborzongató, kaparászó hangokat hallottak a fürdőszobában. Először azt hitték, hogy csak egy tréfáról van szó, vagy legrosszabb esetben egerek, patkányok lehetnek, majd óvatosan megközelítették a helyiséget – és olyasmit láttak, amit valószínűleg senki se szeretett volna.

A falon lukak voltak, az egyikből pedig előtört egy emberi ujj – majd megszólalt egy idegen hang.

Egy férfi volt a fal mögött, aki azt mondta, hogy segítségre van szüksége, és elrabolták őt. Jhonny és a lakótársa szinte sokkot kaptak, de arra jutottak, hogy nem csinálnak semmit, inkább értesítik a hatóságokat, majd a rendőrök tudni fogják, hogy mit kell tenni – és csak ezek után jött az igazi csavar.

Állítólag belülről, egy törülközővel volt „eltorlaszolva” az ajtó, majd hamar rájöttek a zsaruk, hogy valami nem stimmel a falban előadott történettel, ugyanis a férfi jól látható módon valamilyen szer hatása alatt volt. Bevallotta, hogy valójában nem rabolták el őt, csak nagyon „beállt”, és elkezdett hallucinálni – így került át majdnem a szomszédhoz, és amúgy is illegálisan volt a lakásban, ahonnan próbált kitörni, szóval elég bonyolult a helyzet.

Azóta már sikerült megcsinálni a falat, de Jhonny és a lakótársa már félnek ott lakni – itt lehet megnézni egy videót az esetről:

@elportu

Porfavor miren el video completo y ayudenme por que no sabemos nada que paso con las personas, por que el hombre y las mujeres estaban pidiendo ayuda

original sound - El Portu
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás