promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Furcsa kaparászást hallott a fürdőszoba falából, majd megszólalt egy idegen hang, és olyat mondott, hogy egyből megállt benne az ütő
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazi rémálomba illő eset, amit senki se szeretne átélni.

Mostanában több olyan történetet is hallhattunk, mikor a friss háztulajdonosok rejtélyes dolgokat fedeztek fel az új otthonukban. Van, hogy titkos, rejtett szobát találnak a fal mögött, de olyan is megesik, hogy egy egész alagúthálózat bújik meg az ingatlan alatt. Bármire is lelnek a mit sem sejtő lakók, az biztos, hogy ez elég félelmetes, már-már traumatikus élmény is lehet – attól függetlenül, hogy bizonyos szinten rendkívül izgalmas is.

Nemrég Miami-ban történt egy elég érdekes eset, ami hamar bejárta az amerikai sajtót a furcsasága miatt. Egy Jhonny nevezetű férfi éppen otthon volt a lakótársával, mikor hátborzongató, kaparászó hangokat hallottak a fürdőszobában. Először azt hitték, hogy csak egy tréfáról van szó, vagy legrosszabb esetben egerek, patkányok lehetnek, majd óvatosan megközelítették a helyiséget – és olyasmit láttak, amit valószínűleg senki se szeretett volna.

A falon lukak voltak, az egyikből pedig előtört egy emberi ujj – majd megszólalt egy idegen hang.

Egy férfi volt a fal mögött, aki azt mondta, hogy segítségre van szüksége, és elrabolták őt. Jhonny és a lakótársa szinte sokkot kaptak, de arra jutottak, hogy nem csinálnak semmit, inkább értesítik a hatóságokat, majd a rendőrök tudni fogják, hogy mit kell tenni – és csak ezek után jött az igazi csavar.

Állítólag belülről, egy törülközővel volt „eltorlaszolva” az ajtó, majd hamar rájöttek a zsaruk, hogy valami nem stimmel a falban előadott történettel, ugyanis a férfi jól látható módon valamilyen szer hatása alatt volt. Bevallotta, hogy valójában nem rabolták el őt, csak nagyon „beállt”, és elkezdett hallucinálni – így került át majdnem a szomszédhoz, és amúgy is illegálisan volt a lakásban, ahonnan próbált kitörni, szóval elég bonyolult a helyzet.

Azóta már sikerült megcsinálni a falat, de Jhonny és a lakótársa már félnek ott lakni – itt lehet megnézni egy videót az esetről:

@elportu

Porfavor miren el video completo y ayudenme por que no sabemos nada que paso con las personas, por que el hombre y las mujeres estaban pidiendo ayuda

original sound - El Portu
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás