promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – május 29: az Oroszlán végre meghódíthat valakit, míg a Mérleg ki fog tudni kecmeregni a hullámvölgyből
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bak rendezheti egy személyes vitáját, a Vízöntő kapcsolata pedig hullámvölgybe kerülhet. Ha a csillagjegyed magabiztos, akkor a hosszú hétvége után sem fogja elkerülni a siker. Nézzük, hogy mit üzen a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Eléggé az érzelmek uraljak a tetteidet, és vigyázz, mert könnyen ki tud mindenki hozni a sodrodból. Ha nem tudsz rendesen feltöltődni a hosszú hétvége utolsó napján, akkor még inkább harapósabb kedvedben lehetsz. Figyelj oda, hogy semmiképpen ne sérts meg senkit. Neked is békére van szükséged, hogy meg tudd találni az egyensúlyt.

Bika (április 21. - május 20.)

Lehet már elhanyagoltad a házimunkát jó ideje, nem igaz? Valószínűleg nem lesz kedved hozzá. Ha így van, akkor is legalább így picit vállalja be belőle, mert nagy káosz lesz a környezetedben. Éles meglátásaid vannak, de nem a körülötted lévő embereket kellene kritizálnod. A hét további részében is elején is megmarad ez benned, szóval vidd bele inkább a munkádba.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kicsit közömbösnek érezheted magadat, és a jelenlegi bolygóállás is ilyen hangulatot jósol számodra. Attól még, hogy ez az erő jár át, nem muszáj ilyennek is lenned. Vedd elő a kedves énedet, akinek mindenkihez van egy motiváló szava. Ha a környezeted boldog, akkor te is az leszel. Keresheted a konfliktusokat, de azzal csak elrontod ezt a napot.

Rák (június 22. - július 22.)

Kényeztető nap lehet ez számodra, ha engedsz neki. Dőlj hátra, és tényleg lepd meg valami extrával magadat. Nem muszáj itt nagy dolgokra gondolni - lehet ez a kedvenc könyved, vagy ételed. A lényeg, hogy szakadj ki a hétköznapokból végre. Most a közeli környezeteddel meg tudtuk beszélni egy olyan problémát is, ami régóta húzódik.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Úgy néz ki nemsokára minden alkalmat ki fogsz használni, hogy valakit meghódíts. Ő lesz-e az igazi, azt nem tudni, de a bolygók állása pozitív dolgokat jelez. Közben próbálj meg racionális maradni, és kerüld a felesleges illúziókat. Meg kell tanulnod, hogy ne éld bele túlságosan magadat minden szituációba.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A bolygók felerősíthetik benned a művészi hajlamot, ráadásul romantikus hangulatba sodorhatnak. Természetesen azért utóbbiért neked is tenned kell. Nem árt nyitottnak lenned a közeljövőben, mert így találhatod meg az igazi boldogságot. A munkahelyeden a héten érhetnek kritikák, de ne vegyél mindent magadra, inkább engedd el a füled mellett.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Úgy érzed, mintha ez egy hullámvölgy lenne. A hosszú hétvége után végre azt fogod érezni, hogy az energiáid koncentráltak, és szabályozottak. Jól, és eredményesen tudsz dolgozni, aminek hamarosan le is arathatod a gyümölcsét. Most mélyebb önismeretre is szert tehetsz, és érezni fogod magadban az ambíciót, bármibe is kezdesz. A pároddal is szép napokat tölthettek együtt.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A jelenlegi bolygóállás rád lehet a legnagyobb hatással a csillagjegyek közül. Észre fogod venni, hogy picit racionálisabban tudsz gondolkodni. Ne is menj bele semmilyen kibontakozó vitába, csak az idődet pazarolnád vele. Mindenképpen mozdulj ki, és az aktív pihenéssel töltsd a napod maradék részét. Hidd el, az nagyon jót fog tenni neked.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A bolygók állása segíthet abban, hogy még jobban egymásra találjatok a partnereddel. Ha teret adsz mindennek, akkor a régi szikra is lángra kaphat. Hamar elbizonytalanodsz a mai napon, és szeretnél mindenkinek megfelelni. Azt azért tudd, hogy nem mindig a kompromisszum az egyetlen célravezető út.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha volt valamilyen személyes problémád valakivel, akkor lassan alkalmad lesz lerendezni ezt. Szükség is lenne erre, hogy meg tudj nyugodni. Közben problémák üthetik fel a fejüket, amihez lehet segítséget kell majd kérned egy barátodtól. Bátran tegyél így, de csak akkor, ha nem anyagi természetű dologról van szó.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Remélhetőleg elég időt tudtál tölteni a pároddal a hosszú hétvégén. Ha elhanyagoltad, akkor az erősen a kapcsolatotok rovására mehet. Ma az utolsó napon olyan leszel, mint akinek semmi se jó, szóval vissza kellene fognod magad. Kritikus és szélsőséges véleményekkel bombázhatod a környezetedet. Néha helyén való ez, de most túllőhetsz a célon.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem csak a hosszú hétvégén, de a közeljövőben is sok társasági esemény várhat rád. Ezekre el kellene menned, mert jó benyomást tudsz tenni jelenleg másokra. Ha szingli vagy, még lehet itt fogod megtalálni az igazit. Kerülnöd kell a hirtelen reakciókat. Ha reagálsz valamire, akkor azt mindenképpen gondold át rendesen.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás