promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – május 27: az Ikrek elveszíthet valakit egy helytelen lépés miatt, míg a Nyilasnak érzelmi viharokkal kell megküzdenie
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kosnak hátat kellene fordítania néhány embernek, míg a Szűznek át kell gondolnia, hogy kinek nyílik meg. Ha van olyan gond, ami nyomasztja a csillagjegyedet, és meg tudod oldani, akkor még hétvégén tegyél pontot a végére. Nézzük, hogy miben segít a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Jobb, ha figyelsz ma, mert visszaélhetnek a kedvességeddel. Persze ez nem mindig szokott bántani, mert örülsz, ha segíthetsz. Arra azonban jobban oda kellene figyelned, milyen emberek használnak ki. Ha nem látsz viszonzást, nyugodtan fordíts nekik hátat. A bolygók végre felerősíthetik a határozottságodat, de azért ne kelj ki magadból.

Bika (április 21. - május 20.)

Rengeteget dolgoztál az utóbbi időben, és még mindig érzed magadon a fáradtságot. Jobb lenne kicsit kikapcsolnod magad. Ha felkeltél, ne rögtön a munkával, vagy valamilyen otthoni feladattal kezdj. Jobb lenne, ha ezeket fokozatosan építenéd fel. Vontatottan nem éri meg belevágnod semmibe, inkább töltődj fel.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Elég egy helytelen lépés, és elveszíthetsz valakit, akit szerettél volna megtartani. Erre mindenképpen figyelj oda a hétvégén. Vigyázz minden konfliktussal, ne kelj ki magadból. Ha ez megvan, akkor a mai napon egy igazi szerencse széria indulhat el. Végre kedvező fordulat fog várni rád a szerelemben is, amit meg kell becsülnöd. Hobbiddal végre magasabb szinten foglalkozatsz majd.

Rák (június 22. - július 22.)

Ne próbálj túlságosan belemerülni a körülötted folyó lehetséges konfliktusokba. A te feladatod pont az lenne most, hogy lenyugtasd az embereket. Úgy néz ki az egyik családtagodnak vagy barátodnak segítségre lesz szüksége. Olyan dologba keveredik, amiben még tapasztalatlan, de te mindenképpen támaszt fogsz tudni neki nyújtani.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most nem szabad, hogy más emberek befolyásolják a döntéseidet. Jók a meglátásaid, előtérbe kerülhet a kreatív éned is, szóval ne hagyd magad. Ezen a hétvégén mindenképpen extra időt kell szánnod a pihenésre. Ha muszáj dolgoznod, akkor tedd szebbé valahogy az estédet. Ha úgy érzed fogy körülötted a levegő, akkor a barátaid a legalkalmasabbak arra, hogy megnyugtassanak.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Feszültnek érezheted magad néhány dolog miatt. Főleg az boríthat ki, ha figyelmen kívül hagyják az érzéseidet. Ne nyílj meg olyan embernek, akit nem érdekelsz, vagy csak ki akar használni. Előtérbe kerülhet az érzékeny és gondoskodó éned. Ha van párod, akkor romantikus estét tölthettek el együtt. Azt se félj kimondani, ha egy kis magányra vágysz a feltöltődéshez.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem szabad olyan dolgokon rágódnod, amit nem tudsz megoldani. Ha nem égetően fontos, akkor tedd át őket a jövő hétre. Igyekezz sok időt tölteni a családoddal és a barátaiddal. Az a legjobb, ha ki tudsz mozdulni picit. Az energiáid végesek, szóval okosan oszd be őket. Vedd elő azt a hobbidat, ami teljesen ki tud kapcsolni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hiába érkezett el a hétvége és volt sok dolgod, hála égnek nem merültél le teljesen. A bolygók sok energiát tudnak számodra biztosítani – ezeket semmiképpen ne pazarold el valami jelentéktelen dologra. Lehet nem fogod megkapni azt a figyelmet, amit igényelsz, de nagyon jól el tudsz lenni a saját világodban. Legyél önmagad, és legyél boldog.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A mai egy csodálatosan eredményes nap lehet számodra, ha megtanulod, hogyan kell kompromisszumot kötni. Ne csak olyan dolgokkal foglalkozz a hétvégén, amik neked kedveznek. Olykor rád törhetnek érzelmi viharok, amik konfliktusokat eredményezhetnek. Ezek könnyen elkerülhetőek, ha először magadban átgondolsz mindent.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma az érzéseid kontrollálásával és stabilizálásával kezelheted a felmerülő nehezebb gondokat. Jobb, ha türelmesen akarsz megoldani mindent, és nem kapkodással. Érzékenyebb lehetsz ma a kelleténél, és ne vegyél magadra minden kritikát. Próbálj meg lazítani, és iktass be olyan programit is, amikor ki tudsz mozdulni a négy fal közül.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elég sok harcod lehetett a héten, és épp itt lenne az ideje megpihenni. Persze még úgy érezheted, hogy van néhány kérdés a fejedben, amit nem tudtál helyre tenni. Talán ezekkel most már csak a következő héten kellene foglalkoznod. A legfontosabb, hogy nagyobb egyensúlyt teremts az életedben, és ebbe férjen bele az, hogy magadra is áldozol időt.

Halak (február 20. - március 20.)

Ez egy nagyszerű nap lehet a számodra. Könnyed az aurád, és úgy néz ki a felmerülő problémák se tudnak rajtad kifogni. Pozitív a kisugárzásod, és a jókedvedet át tudod adni a környezetednek is. Ne engedd senkinek, hogy elrontsa a hangulatodat. A napos személyiséged vonzza a szórakozást és a jó szerencsét, amelyet minden bizonnyal meg is érdemelsz.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás