promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kirúgták a csinos tanárnőt, aki érzéki táncos videókat csinált a diákjaival
Borítókép:  Screenshot/TELEVICENTRO
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A táncos videók miatt talán még nem rúgták volna ki, de utána kiderült róla még valami, ami már azonnali elbocsájtást eredményezett.

Egy meg nem nevezett iskolában tanított angol nyelvet a brazil származású Cibelly Ferreira, aki helytelen órai viselkedésével, és tantermi táncos videóival hívtak fel magára a figyelmet.

A csinos és fiatal tanárnő azzal próbálta meg érdekesebbé tenni az órákat, hogy többször is táncra perdült a diákjaival. Cibelly Ferreira azzal magyarázta furcsa szokását, hogy a mai diákoknak nagyon nehéz a tanulásra koncentrálniuk, mikor egyfolytában a közösségi média világában élnek. Ezért találta ki azt a módszert, hogy az angol órák közben újra és újra megtáncoltatta a fiatalságot.

Ezzel még önmagában nem is lett volna semmi probléma, a szülőket és az internet népét sokkal inkább a tanárnő ruházkodása háborította fel,

Cibelly ugyanis mélyen dekoltált felsőkben, gyakran fehérnemű nélkül rázta magát a diákjai előtt.


A tanárnő a TikTok-ra töltötte fel ezeket a videókat, ahol közel 10 milliós követőtábora van. Cibelly Ferreirát később kirúgták az iskolából, ugyanis kiderült, hogy az OnlyFans-en értékesíti korhatáros fotóit és videóit. A fiatal tanár fizetéskiegészítés gyanánt vállalta be a másodállást, de hamar szembesült vele, hogy az OnlyFans-szel jóval több pénzt tud keresni, mint a tanítással; ennek ellenére nem akarta otthagyni a diákokat.

Cibelly Ferreira annak idején biológiából diplomázott le a brazíliai Lavras szövetségi egyetemen. Ezt követően lett angoltanár a meg nem nevezett intézményben. A követői támogatják a kirúgott nőt, és arra bíztatják, hogy adja fel a tudományos, tanítós karrierjét, és legyen inkább főállású influenszer.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás