promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titkos szobát fedeztek fel egy polc mögött az új otthonukban, egészen döbbenetes, amit a falba rejtve találtak
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy rejtélyes retesz fedte fel a titkot a gyerekszobában.

Manapság elég sokszor hallhatunk olyan történeteket, hogy egy család beköltözik egy régi házba, ahol rejtélyes, titkos szobákat, esetleg rejtett alagutakat találnak, és onnantól kezdve szinte rettegés az életük. Nos, most is hasonló dologról van szó, de kivételesen nem félelmet keltett az új lakókban a furcsa, meglepő felfedezés, hanem inkább izgalmat – bár volt, aki szerint azonnal menekülniük kellett volna.

A virginiai Gilles család nagyon izgatott volt a költözés miatt, hiszen sikerült egy gyönyörű házat kifogniuk, és várták már, hogy végre új otthonuk legyen. Szinte rögtön el is kezdtek kicsomagolni, az apuka, az anyuka és a 15 éves lányuk, Ada is nagy örömmel pakolászott, de a tini egy elég furcsa dolgot vett észre a szobájában – egyből szólt a szüleinek, akik rögtön ledöbbentek.

Egy apró retesz volt a falon a padlóhoz közel a polc mellett, majd látták, hogy van ott egy rés is.

Úgy döntöttek, hogy kinyitják a reteszt, és megnézik, hogy miről is van szó. Szinte sokkolta őket, hogy a beépítettnek tűnő polcot el lehet mozdítani, mögötte pedig egy titkos szoba rejtőzött. A viszonylag kicsi helyiség üresnek látszódott, de volt benne működő lámpa, hirtelen ötletük sem volt, hogy mi lehetett a célja ennek, mire használták annak idején – de itt még nem ért véget a rejtély.

A helyiségbe belépve látták, hogy van a falban egy rejtett fiók is. Kihúzták, és találtak benne egy apró, fekete dobozt. Kinyitották, majd elképedtek: kettő darab régi, különleges pénzérme volt benne.

Felkeresték az előző tulajt, és odaadták neki a kincset, mert úgy gondolták, hogy így korrekt. Egyáltalán nem rázta meg őket az eset, sőt, azóta is kutakodnak, hátha találnak még valamit az új házukban – pedig többen is jelezték nekik, hogy ők biztos, hogy rögtön elköltöztek volna onnan.

Itt lehet megnézni egy videót az esetről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás