promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – május 20: az Oroszlán végre békét köthet egy ellenségével, míg a Skorpiónak megsúgjuk, mi miatt van rossz szériája
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mérlegnek egy kis merészség kell ahhoz, hogy változtatni tudjon, de a Baknak sem szabad a múltban ragadnia, mert most régi sebeket téphet fel. Erős feszültséget hozhat elő néhány csillagjegyből, ha nem hagyják őket feltöltődni. Lássuk, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Hozzád közelálló emberek végre megnyílhatnak. Mindenképpen hallgasd meg őket, mert lehet egy mély beszélgetés a te problémádra is meg fogja találni a megoldást. Ha nem is, mindenképpen ösztönözni fog téged, hogy tegyél egy szebb és jobb jövőért. Észre kell venned a jeleket, hogy miből tudsz inspirálódni. Hétvégén azért nem árt ezzel is foglalkoznod a pihenésen kívül.

Bika (április 21. - május 20.)

A következő napok elég komornak tűnhetnek, de nincs késő ezen változtatni. Tegyél meg mindent azért, hogy meg tudd teremteni a harmóniát. Ne csak keresd a válaszokat, hanem találd is meg őket. Nem árt végiggondolni, hogy még milyen feladataid vannak hátra, sőt, az is nagy segítség, ha előre megtervezed lépcsőzetesen a hétvégédet. Találj megoldást a gondokra, és ügyelj arra, hogy el is tudd magadat engedni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ez tényleg egy nagyszerű nap lehet a számodra. Mindent megteszel, hogy nem csak te, hanem a környezeted is egy magasabb fokozatra tudjon kapcsolni. Főleg azokra tudsz nagy hatást gyakorolni, akik közel állnak a szívedhez. Ha fel tudod magad pörgetni, akkor még lehet az lesz a legnagyobb gondod, hogy miképp vezesd le a felesleges energiáidat.

Rák (június 22. - július 22.)

Ne feledd, hogy sosincs túl késő, és az a mondás is járjon a fejedben, hogy amit ma megtehetsz, azt ne halaszd holnapra. Most szőnyeg alá söpörni dolgokat nagyon rossz ötlet. Alapból a jelenlegi bolygóállás megadja neked a lökést, szóval mindent meg tudsz oldani otthon, amit szeretnél, de ha dolgoznod kell hétvégén, akkor ott is remekelhetsz. Szükséged van a nyugalomra, és csak így érheted el.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A mai nap még kicsit elbátortalaníthat, de ne félj, minden rendben fog menni. Szép lassan az érzelmeid felett is vissza tudod nyerni az irányítást. Bárkivel is voltál haragban, lehet épp itt az ideje kibékülni vele. Direkt pozitív energiát sugároznak feléd a bolygók, amiket mindenképpen ki kell használnod. Ez egy remek hosszú hétvége lehet, ha engedsz neki.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A tüzes akaraterőd hála égnek minden problémát le tud győzni, ami esetleg eléd gördül. A legendás optimizmussal ötvözve ez egy hatékony eszköz. Nemsokára megkaphatod a jutalmadat a kemény munkádért az élet minden területén. Igyekezz a hétvégén sok időt tölteni a családoddal és a barátaiddal – lehet az elmúlt időszakban elhanyagoltad őket.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem működnek megfelelően a dolgok körülötted? Lehet nem vagy elég merész ahhoz, hogy változtass. Ne feledd, olykor muszáj kockázatot vállalnod a győzelemhez. Nem kell félned semmitől, később még a környezeted is el fogja ismerni, hogy jó döntést hoztál. Most sajnos nem lazíthatsz, az csak a hétvége második felében jöhet el.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Mindig fel tudod találni magad, és bármilyen problémát megoldasz, de ez a képességed nem működik a legjobban az utóbbi időben. Ne félj, nincsen semmi baj, lehet csak meg vagy fáradva egy picit. Pihend ki magad, és itt lenne az idő, hogy a munka után feltöltődj. Most engedhetnél a csábításnak, legyen az bármi.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Normális dolog, ha időnként nem tudod mit szeretnél, vagy nem vagy biztos valamelyik döntésedben. Ne félj ettől, mert az élet mindig meg fogja adni a választ. Fontos, hogy figyelj oda jobban arra, amit csinálsz. A kapkodással káoszt fogsz magad köré építeni, amiből nagyon nehéz lesz kijutnod. Próbálj meg valami megnyugtató tevékenységet csinálni este.

Bak (december 22. - január 20.)

Próbálj meg lehetőleg előre tekinteni, mert nagyon a múltban ragadtál kicsit. Ez nem túl jó, mert régi sebeket téphetsz fel, amiktől nagyon rosszul fogod magad érezni. Tanulj a hibáidból, bocsáss meg magadnak és másoknak, és koncentrálj a jövőre. Hidd el, nagyon jó dolgok várnak rád, ha engedsz nekik.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Itt lenne az idő, hogy a saját lábadra állj. Lehet, még a mai napig a szüleid túlságosan befolyásolnak néhány dologban, és nagyon függsz tőlük. Mondd csak el nekik nyugodtan, ha neked mások a terveid. Már csak azért is, mert a következő napok megfelelőek lehetnek arra, hogy belevágj egy teljesen más útba. Mindenképpen szánj ma időt magadra.

Halak (február 20. - március 20.)

A környezetedben valaki olyan dologba ütné bele az orrát, amihez semmi köze. Finoman próbáld meg közölni vele ezt, azonban ne sértsd meg. A tanácsát főleg ne fogadd meg, mert nagyon más irányba vinne el, mint amit te akarsz. Legyél önmagad mindenben. Most el tudnál rendezni pár vitás kérdést magad körül, szóval hajrá!

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás