promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Undorító: egy életre elmegy a kedved a bolognai spagettitől - egy influenszer saját magát főzte bele a raguba
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A bolognai spagetti sokak kedvence, egy influenszer azonban a saját testéből főzött bele egy darabot.

Paula Gonu Spanyolország egyik legfelkapottabb influenszere. Nem tudni, hogy ez az undorító dolog, amit művelt, az csak a show része a követőinek, vagy tényleg komolyan gondolta. Annyi biztos, hogy egy életre elmehet a kedved a bolognai spagettitól, ami Magyarországon is óriási kedvenc.

A spanyol híresség ugyanis elárulta a nagyvilágnak, hogy az egyik romantikus vacsorán rendhagyó dolgot tett, mivel egy olyan alapanyagot főzött bele a bolognai spagettibe, amit nem olyan rég műtöttek ki belőle.

Paula Gonu elárulta, hogy a bolognai titkos összetevője a saját térdporca volt. Ezt másképp meniszkusznak nevezik, amik segítenek a térdízület stabilitásának megteremtésében. Ha ez megsérül, akkor gondban lévő porcszakaszt eltávolítják.

A spanyol influenszert is műteni kellett, majd a beavatkozás után az orvos megkérdezte Paulát, hogy meg akarja-e tartani a meniszkuszát, amire ő igennel felelt. A térdporcot ezután az orvos egy kis tartályba tette, majd felöntötte sima szesszel – számolt be róla az indy100.

„Egy héttel később az akkori párommal voltam, és érdekes beszélgetést folytattunk. Mondtam neki, hogy meg akarom enni a térdporcomat, mert a saját részemről van szó, és ezt vissza kell valahogy helyeznem a testembe”

- nyilatkozta Paula a Club 113 podcastban adott interjúban.

A spanyol hírességnek nem csak a szája járt, így belefőzte a bolognai spagettibe a meniszkuszt, majd elfogyasztották a párjával. Paula Gonu még azzal védekezett az undorító rajongók előtt, hogy más emberek megettek már sokkal rosszabb dolgokat is.

Paulának van igazi olasz rajongója is, aki Bologna közelében él, és felfoghatatlannak tartja, hogy lehetett meniszkuszt tenni a raguba. A Gerard nevű követő azt írta, hogy most biztosan be kell zárnia a TikTok-ot egy hosszú időre.

A bolognai spagetti Magyarországon is roppant népszerű, de most még lehet Fördős Zé sem fogja tudni meghozni a kedveteket ahhoz, hogy megkívánjátok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás