promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – május 10: a szingli Bika egy nagy kalandba keveredhet, míg a Rákot elég könnyen átverhetik
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mérleg magabiztosságát egy személy ingathatja meg, a Baknak pedig végre új erőt adhat a tavasz. Ha a csillagjegyedet kizökkentik, akkor előfordulhat, hogy nehezen találsz majd vissza a helyes útra. Nézzük, hogy mit üzen most számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A mai nap kedvez az aktív pihenésnek, ha el tudsz picit szabadulni a munkától. Mozogj, sportolj, vagy vesd bele magadat valami szórakozásba. Ezt akkor is érdemes bepróbálnod, ha kevés időd van rá. Nagyon jól fel fog tudni tölteni a hét maradék részére. Sok feladat vár rád, és nem szabad mindig csak a terhekkel foglalkoznod, különben be fogsz sokallni.

Bika (április 21. - május 20.)

A mai nap a kapcsolatteremtés, az ismerkedés napja lehet gyakorlatilag minden Bika jegyű számára. Próbáld meg úgy szervezni az estédet, hogy valahova mozdulj ki. Ha van rá lehetőség, mindenképpen vond be a barátaidat. Szinte semmi perc alatt a társaság középpontjába tudsz kerülni, és nagyon értékes emberekkel ismerkedhetsz meg. Talán még a szerelem is rád találhat, ha szingli vagy.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az alkotói vénád még mindig csúcson van, így a hét további részében ezt semmiképp ne engedd el. Elégedett lehetsz önmagaddal, mert mindig az események előtt jársz. Minden alkalmat remekül ki tudsz használni, még akkor is, ha változások vannak körülötted. Ma inkább csak a saját érdekeiért állj ki, a többi amúgy is veszett ügy lenne.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki jelenleg nem nagyon szabad bíznod a külsős emberekben. Most még olyan is kecsegtethet szép ígéretekkel, aki közel áll hozzád, csak hogy ne bántson meg. Az az igazság, hogy neked is több őszinteséget kellene elvárnod az emberektől. Legyél határozott, és merj az asztalra csapni, még ha kellemetlen is olykor. A hazugságokat nehezen szúrod ki, ezért kell vigyáznod, nehogy átverjenek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Próbálj meg sokat kommunikálni, mert értékes információkhoz juthatsz. Ezek valamiben fel is tudják nyitni a szemedet. Engedd be az újat! Nincs semmi baj azzal, ha változik időközben a gondolkodásod. Az álmodozást szorítsd háttérbe, és lépkedj a realitások talaján. Közben ez a mondás legyen a mottód: amit ma megtehetsz, azt ne halaszd holnapra.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Erős lehet benned a kísértés, hogy sok mindenben a középpontba kerülj, pedig semmi szükséged rá. A céljaid felé inkább csendben kellene evezned, mert a reflektorfény teljesen eltéríthet ettől. Vannak érzelmi terhek, amik már régóta nyomják a válladat. Ezektől minél hamarabb meg kellene szabadulnod, mert csak így lehetsz önmagad.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon jó lenne, ha le tudnád dönteni a korlátaidat. Visszahúzódóbb lehetsz, és ez bizony nem fog segíteni abban, hogy elérd a céljaidat. Valószínűleg nem a bolygóállás tehet arról, hogy kezded elhagyni a magabiztos énedet, hanem egy személy. Ne hagyd magadat befolyásolni, és a saját döntéseid vezessenek.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Akármennyire is előtörne belőled a jószívűség, próbáld meg kerülni, hogy szívességeket teljesíts. A jelenlegi bolygóállás túlságosan előhozza a lelkiismeretességedet, és ennek a saját ügyeid, gondjaid láthatják a kárát. Ez a hét még tartogathat meglepetéseket, szóval spórolja az energiáiddal, és készülj fel mindenre.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A konfliktusoktól nagyon menekülnél, és próbálod elérni, hogy békesség legyen a környezetedben. Ha ezt sikerül elérned, akkor végre te is elkezdhetsz magadra találni. Az új kapcsolatokkal vigyáznod kell, mert nem tudod jelenleg rendesen felmérni, hogy ki akar becsapni. Most érzékenyebb vagy a kelleténél, de hát ennek az oldaladnak is elő kell jönnie olykor.

Bak (december 22. - január 20.)

A legtöbb embert le tudod ma venni a lábáról, ami igazán jót tehet az önbecsülésednek. Persze ne szállj el magadtól, mert a saját kis harcaidat ugyanúgy meg kell vívnod. A tavasz egyre több energiával fog feltölteni, és sokat segít, hogy ki tudsz szabadulni a négy fal közül. Sétálj, sportolj sokat, ha teheted.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Remélhetőleg tudtad növelni az önbizalmadat az elmúlt napokban, mert ma szükséged lesz rá. Újra szintekre emelheted magadat, ha magabiztos vagy. Okosan kell kihasználnod a rutinodat és a képességeidet, hogy mindenből győztesen tudj kikerülni. Legyél bátor a kommunikációban és mondd ki nyugodtan mit szeretnél.

Halak (február 20. - március 20.)

Csendes napot reméltél a munkában, de túl sok kihívás kerülhet eléd, amiket muszáj leszel teljesíteni. Ha minden problémával egyszerre akarsz foglakozni, akkor hamar káoszt teremthetsz magad körül. Haladj fokozatosan, mert csak így tudsz kordában tartani mindent. Most nem szabad hagynod, hogy eltereljék a figyelmedet.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás