promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – május 9: A Kosra rátalálhat végre az igaz szerelem, míg az Ikrek fel tudja rázni a pénzügyeit
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Skorpió valószínűleg alig fogja várni, hogy véget érjen ez a nap, a Nyilast viszont a kudarcok sem fogják tudni kizökkenteni. Ha hibát vét a csillagjegyed, akkor se ess pánikba, hanem minél hamarabb találj rá a megoldásra. Nézzük, hogy miben segít számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Az elkövetkező pár napban nagy lehet körülötted a pletykálkodás, de te jobb, ha csendben maradsz. Maradj ügyesen a biztonsági zónádban, és ne is akarj most onnan kilépni. Közben olyan információkat szerezhetsz meg, amelyek később hasznosak lehetnek a számodra. Az egyedülálló Kosok most nagy lehetőséget kapnak arra, hogy megtalálhassák az igazit. Ha esetleg rossz kapcsolatban vagy, akkor jöhet egy sokkal jobb.

Bika (április 21. - május 20.)

Végre kezded érezni, hogy május a te hónapod lehet, mivel számtalan lehetőséget kínálnak a bolygók számodra. Ez a hét remek alkalmat kínál ahhoz, hogy új emberekkel ismerkedj meg. Nagyszerű első benyomást tudsz kelteni, amit ki is kell használnod. Kezdhet megkopni a kapcsolatod néhány közeli emberrel, akiket nem kellene elengedned az életedből. Próbálj meg velük többet beszélni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A pénzügyeid helyrerázása elsődleges szempont lehet ezen a héten. Kezd el rendezgetni a megtakarításaidat, és nézd meg azt is, min tudnál spórolni. Igyekezz állandóbb megoldásokat keresni ebben. Egy barát vagy romantikus partner megváltoztathatja véleményedet egy bizonyos kérdésben. Ez az egész új távlatokat nyithat a számodra, szóval hallgass rá.

Rák (június 22. - július 22.)

A bolygóállás meg fogja könnyíteni az ötleteid és a gondolataid kifejezését. Ez sok mindenben a segítségedre lehet, főleg a munkádban. A nyitottság a közeli környezetednek is tetszeni fog, mivel jobban meg fognak tudni érteni téged. A nagyszerű ötletek hét vége előtt tudnak majd megtérülni valamint révbe érni. Az önszereteted is lendületet fog kapni. Nem is ártana, ha elkezdenél foglalkozni magaddal.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem éppen úgy fognak alakulni a dolgok, mint ahogy ma eltervezted. Váratlan emberek is feltűnhetnek a környezetedben, akikkel ha túl sok időt töltesz, akkor teljesen fel tud borulni a napi rutinod. Persze szükséged van a társaságra, de arra még inkább, hogy hamar túl tudj lendülni ezen a napon. Utána foglalkozhatsz végre magaddal és másokkal.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A Hold és a csillagok állása remek hatással lehet rád. Kedvezően alakulhatnak a dolgok körülötted, és minden úgy fog menni, ahogy eltervezted. Sokkal ambiciózusabb is tudsz lenni, mint amilyen szoktál. Még egy nagyobb kalandba is belekeveredhetsz, ha engedsz a dolognak. Pénzügyekben is egyenesbe jöhetsz, ha ügyes vagy.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Úgy néz ki elég jelentős lesz ez a nap a Mérleg jegyűek számára. Amit eddig csak reméltél, az szép lassan valósággá válik. Ha sikerült lefektetni a terved alapjait, akkor minden el fog kezdeni épülni előtted. A mai nap sok izgalmas, és érdekes eseményt tartogat. Koncentrálj oda mindenre, és nem fog tudni elromlani semmi körülötted.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég bonyolult napod lehet ma. Egyszerűen nem tudsz mindenkinek és mindennek megfelelni, bármennyire is szeretnéd. Ezzel felesleges is próbálkoznod, csak fel fog menni benned a pumpa miatta, és a végén meg is sérthetsz valakit, pedig ezt nagyon nem szeretnéd. Az ügyeskedés, és a taktikázás sem használ. Próbálj meg túllendülni a napon, és holnap minden jobb lesz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A mai napon nagyon nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezted, de ez ne vegye el a kedved semmitől. Mindenen lehet változtatni menet közben is. Legyél okos és taktikus. Ez segíthet neked, hogy gyorsan tudj reagálni mindenre. Hosszú távon jók a kilátásaid, és ilyen apróbb kudarcok nem fognak tudni az utadba állni.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon fel tud tölteni, ha hasznos munkával töltheted el a napodat. Szeretnéd érezni, hogy leteszel valamit az asztalra, valami újat alkotsz. A környezetedben is családias a hangulat, így minden adott, hogy remekül érezd magad. Ha vannak is pillanatnyi viharfelhők a fejed felett, azokat gyorsan hessegesd el.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A szokásos körforgás megy a napodban újra meg újra. Kezdesz túlságosan rutinszerűvé válni. Habár szereted a biztonságot, egyre jobban kezdenek untatni ezek a dolgok. Ébredezik benned valami, és érezni fogod, hogy változtatnod kell. Nyugodtan legyél egy kicsit lazább, spontánabb a közeljövőben. Próbálkozz először az aprós változtatásokkal.

Halak (február 20. - március 20.)

A jelenlegi bolygóállás nagyon pozitív hatással van rád. Újult erővel tudtál belevágni a hétbe, és a munkádba is. Olyan, mintha valami láthatatlan erő hajtana, nem akarod elfogadni, hogy létezik a lehetetlen. Próbálj meg erőt meríteni mindenből. Most jelenleg a legkisebb dolog is motiválhat, és ezt érdemes kihasználni. Az energiádat másokra is át tudod ragasztani, és akad, akinek szüksége is lesz rá.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás