promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – május 7: az Oroszlánnak túl kell élnie egy pocsék időszakon, míg a Vízöntő számára fontos jelet küldhet az univerzum
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ráknak ki kell használnia, hogy előre tudjon tervezni, a Nyilasnak pedig minden konfliktusát le kell ma zárnia. A legtöbb csillagjegy egy nehéz heten van túl, és ha nem tudnak kikapcsolni, akkor egy nehéz hétkezdés fog rájuk várni. Lássuk, hogy miben segít most neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Igyekezz olyan dolgokkal körülvenni magadat, amik meg tudnak nyugtatni. Nem fontos minden beszélgetésben kifejteni a véleményedet, inkább kommunikálj felhőtlenül, valamint könnyedén. Ha az elmúlt időszak sok kellemetlenséget hozott, akkor igyekezz ezeket kizárni. Ne hanyagold a barátaidat, ők vissza tudják hozni a jókedvedet.

Bika (április 21. - május 20.)

Az összes motiváció, amire szükséged van, az benned lakozik, csak lehet éppen szunnyadozik. Valahogy meg kell találnod a módját, hogy elő tudjanak törni. A hét utolsó napján nem ártana olyan dolgokkal foglalkozni, amiket régóta hanyagolsz, de előhozzák belőled a kreativitást. A csillagjegyed felemelkedőben van, ha utat engedsz neki.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ezen a napon is érdemes nyitva tartania szemedet és persze a füledet is. Hasznos információk birtokába juthatsz, amik segíthetnek előrelépni, vagy megoldani valamilyen problémát. Ha kerülöd a konfliktusokat, akkor abszolút nem tudod elveszíteni a fejedet. A mások vitáiba sem szabad beleszólnod. Alakíts ki egy szigetet a fejedben, ahol mindig nyugalom van.

Rák (június 22. - július 22.)

Valami újra és másra vágyhatsz az életedben, pont ezért nem szabad lelassulnod. Használd a lendületedet, hogy mindenből a legtöbbet tudd kihozni. Így biztosan nem fogsz unatkozni a hét utolsó napján, de azért hagyj időt a pihenésre is. Az agyad tökéletesen forog, és megvan a képességed, hogy előre tudj tervezni.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hamarosan megváltozhatnak a dolgok körülötted, aminek már érzed is az előszelét. Abszolút nem tudni, hogy ezekre miképp fogsz reagálni, de tudod, hogy higgadtnak kellene maradnod. A jelenlegi bolygóállás azt mutatja, hogy remek időszak találhat rád, viszont addig túl kell élned a rossz dolgokat is.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Olyan beszélgetésbe keveredhetsz, vagy csak simán fültanúja lehetsz, amiből téves következtetéseket vonhatsz le. Nem szabad semmi ilyennek engedned, mert egy olyan embert bánthatsz meg a tévedéseddel, aki nagyon közel áll a szívedhez. Előkerülhet ma egy olyan ügy, amit már lerendezettnek hittél. Ne zaklasson fel, mert hamar túl fogsz lendülni rajta.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha van valami dolgod, akkor hamar túl fogsz tudni rajta lendülni, aztán egy picit kiszabadulhatsz a gondok szorításából. Ha van párod, akkor mindenképpen menjetek el valahova, mert remek kalandokba keveredhettek együtt, de egyedül sem ártana kiszabadulnod. Beszélj meg valamelyik közeli barátoddal egy találkozót, és egy pohár ital mellett élvezd a napsütést.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kellemes híreket fogsz kapni, amik nagyon fel fognak villanyozni a hét utolsó napján. Nem kell semmivel sem dicsekedned, különben még elkiabálsz valamit. Az otthoni dolgokon könnyen túl tudsz jutni, de jobban oda kell figyelned a részletekre. Már eléggé az esti pihenés jár a fejedben, és el tudsz rontani dolgokat, amik miatt később még fájni fog a fejed.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma több bosszúság érhet a kelleténél. Még talán azt is érezheted, hogy valaki szándékosan akar keresztbe tenni neked. Ha ellenállásba ütközöl, és dühös leszel, akkor nyíltan szembe kell nézned az illetővel, hogy tiszta vizet tudjatok önteni a pohárba. Minden konfliktusodat próbáld meg elsimítani ma, különben ez fog mocorogni a fejedben a hét elején.

Bak (december 22. - január 20.)

Nehezedre esik még a legkisebb feladat elvégzése is, és úgy érzed folyton ellenállásba ütközöl. Ráadásul több kellemetlen problémát kell megoldanod, ami még inkább elveszi a kedved az egésztől. Muszáj lesz valami belső ösztönzést találnod, mert akkor nagyon kicsúszhat a lábad alól a talaj. Trükközni ne akarj, mindenben tartsd be a szabályokat. Az este mindenképpen a pihenésé legyen.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma kaphatsz néhány fontos információt, és az univerzum is üzenhet a számodra. Ez az üzenet lehet drámai fordulatok hozhat az életedben. Ha negatív hír, akkor bíznod kell magadban, mert minden problémát ügyesen tudsz megoldani mostanában, és hát az is távol áll tőled, hogy pánikba ess. Mindenképpen tervezz előre, még ha el is vesz egy kis időt a pihenésedből.

Halak (február 20. - március 20.)

Kicsit kételkedhetsz magadban és a képességeidben, de nagyon nem szabad most ebbe a hibába esned. Minden feladaton túl tudsz lendülni, csak nincs meg a kedved hozzá teljesen. Ha belekezdesz, akkor meglátod, minden simán fog menni. Fontos, hogy ettől még kimért tempóban haladj előre, különben tényleg hibázhatsz.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás