promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Belehalt egy tini a veszélyes TikTok-kihívásba, amiben vény nélküli gyógyszereket adagolnak túl
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik TikToker gyógyszeres kihívásba halt bele, míg egy másik felgyújtotta magát, és a felismerhetetlenségig összeégett.

Rengetegen vannak TikTokon, és a tartalomgyártók közül sokan egyre veszélyesebb dogokat vállalnak be, hogy egy kis figyelemhez jussanak. Nem olyan rég a 13 éves Jacob Stevens meghalt, miután megcsinálta az úgynevezett Benadryl-kihívást.

Ennek az a lényege, hogy a tiktokerek agy mennyiségben szednek be vény nélkül kapható antihisztamint, hogy a gyógyszer hallucinációkat okozzon. Jacob otthon hülyéskedett a barátaival, amikor túladagolta az allergia elleni tablettákat.

Sokan nem is gondolnak bele, hogy a vény nélkül kapható gyógyszerek is milyen veszélyesek, még ha csak egy allergia elleni szerről is beszélünk. Jacob végül teljesen szétzuhant a rengeteg tablettától. Kórházba szállították, és lélegeztetőgépre helyezték, de az orvosok minden igyekezete ellenére hat nappal később elhunyt – számolt be róla az indy100.

Édesapja, Justin Stevens figyelmeztette a többi szülőt, hogy mindenképpen tartsák figyelemmel, mint csinálnak a gyerekeik a TikTok-on.

Közben a 16 éves észak-karolinai Mason Darknak az életéért kellett megküzdenie a kórházban, miután egy szórófejes flakonnal és öngyújtóval hülyéskedett a TikTok-on, ami aztán felrobbant a kezében. Az édesanyja, Holli Dark fel tudta idézni, hogy robbanást hallott néhány pillanattal azelőtt, hogy Mason meggyulladva kiszaladt, és a ház melletti folyóba ugrott.

A lelkes amerikaifutball-játékos testének csaknem a 80 százaléka megégett. Most az Észak-Karolinai Egyetem kórházának speciális égési osztályán kezelik.

A tiktokernek a veszélyes mutatvány után számos bőrátültetésen és műtéten kellett átesnie, és még fél évig biztosan a kórházban marad. Na kockázatot jelentett az is, hogy a tini valamilyen fertőzést szed össze a folyóból, amibe beleugrott.

A család számára adományokat gyűjtenek, és pár nap alatt 40 ezer dollár össze is jött. Erre persze szükség is van, mert a kórházi kezelés igen csak borsos Amerikában. Az erős idegzetűek ide kattintva nézhetik meg, hogyan néz ki most Mason.

Szóval akármennyire is a figyelem középpontjába szeretnénk kerülni, ne kockáztassuk az életünket egy népszerű TikTok-videóért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás