promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – április 28: rendkívül pocsékul indulhat az Ikrek és a Mérleg számára is a hosszú hétvége, de van menekülőút
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bikának épp itt lesz az ideje végre nemet mondania, a Szűz életébe pedig egy nem várt személy toppanhat be. A hosszú hétvége néhány csillagjegynek kellemes, míg másoknak kellemetlen meglepetést hozhat. Nézzük, hogy mire kell számítanod a mai napi horoszkóp szerint!

Kos (március 21. - április 20.)

Hála égnek jól alakulhatnak a dolgok körülötted, főleg ha a hosszú hétvége előtt pontot tudtál tenni a nehéz ügyek végére. Viszont nagyon fontos, hogy ki tudd pihenni magad. Ne állítsd be az ébresztőt, hanem aludj addig, amíg kedved tartja a következő nap. Föltöltődve tényleg egy teljesen más univerzum nyílhat ki előtted. Szenvedélyes hangulatodban vagy, sugározhat belőled a jókedv, és ne is engedd magadat felbosszantani.

Bika (április 21. - május 20.)

Továbbra sem tudsz nemet mondani, ha valaki segítséget kér tőled. Jó dolog az önzetlenség, de olykor már túlzásba szoktad vinni. Túlhajthatod magad, saját magadra pedig abszolút nem jut idő. Kicsit néha önzőnek kell lenned, emiatt nem szabad rosszul érezned magad. Pörgős lesz a nap, de este remekül fel tudsz töltődni, holnap pedig nyugodtabb lesz minden körülötted.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sajnos pocsékul indulhat a hosszú hétvégéd, mintha egyszerűen semmi sem akarna összejönni. A jelenlegi bolygóállás sajnos a koncentrációdat is zavarja. Hiába kellene felpörögnöd néhány szituációban, az most nem fog menni. Sok apró dologgal megzavarhatnak, de ne engedj neki. Minden szituációból ki tudod vágni magad, csak legyél türelmes.

Rák (június 22. - július 22.)

Ez bizony ma a meglepetések napja lehet. Talán egy barátod révén érdekes információkhoz juthatsz, amik segítenek neked, vagy valaki váratlan ajándékkal lephet meg. Az is benne van a levegőben,hogy kellemesen fogsz csalódni egy emberben, akiben nem igazán bíztál eddig. Ez is meglepetésnek számítana nálad, nem is akármilyennek. Minden tud haladni a saját tempójában, így ne erőltess semmit.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elképesztő, de most valahogy képtelen vagy lazítani ezen a hosszú hétvégén. Általában csak a munkán és a teendőkön jár az eszed. A ház körül is inkább azt nézed, mit kellene végre megjavítani. Ha úgy érzed tényleg nem áll le az agyad, akkor próbáld meg elütni az időt ezekkel, de figyelj arra, hogy ne hajtsd túl magadat feleslegesen.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha van párod, akkor előkerül a romantikus hangulat köztetek. Végre kettesben lehetsz vele, és fellobbanhat a régi láng. Érzed is, hogy hiányzott ez az összhang. Ha egyedülálló vagy, akkor a hosszú hétvégén megismerkedhetsz valakivel. Fura lehet ez, mert mindenben az ellentéted ez a személy, de mégis meglesz a vonzalom köztetek.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Akarva vagy akaratlanul is egy vitának lehetsz a fültanúja, sőt, lehet bele is fogsz csöppenni a közepébe. Ott olyan dolgokat hallhatsz, amik téged is fel fognak zaklatni, és ez elronthatja a hosszú hétvégét. Lehet az utánajárás miatt másokkal is meg akarod osztani ezeket a titkokat, de nagyon jól meg kell fontolnod, kinek mondod el. Akadhat olyan ember, aki inkább ellened fordítaná. Gondold végig, kiben bízhatsz meg.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ezen a hétvégén nagyon szeretsz a középpontban lenni, de az is előfordulhat, hogy a közvetlen környezetedből akarsz valakit előtérbe helyezni. Pedig jobban oda kellene figyelned, hogy ne szoríts senkit sem a háttérbe. Ismét felmehet benned a pumpa, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy te szeretnéd. Erre oda kell figyelned.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon is jó hangulatban fog indulni a hétvégéd. Felszabadult vagy, és a legtöbb gondot magad mögött tudtad hagyni. A bolygók sok mulatást és jókedvet jeleznek. Ha meghívnak valahova a barátaid, akkor semmiképpen sem szabad visszautasítanod. Később nagyon megbánnád, mert olyan remek estéd lesz, ami már régóta nem volt.

Bak (december 22. - január 20.)

Most főleg a pénzügyek kerülhetnek terítékre. Jobban is tennéd, hogy ha ma beszélnétek át, miképp osszátok be a tartalékokat. Jól átlátsz mindent, és kompromisszumokra is képes vagy. Most együtt rájöhettek, mik azok a pontok, ahol tudtok egy kicsit spórolni. Ha ezen túl vagy, utána próbáld meg kerülni a stresszt és a pihenésre is maradjon idő.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha van párod, akkor egy kis vita alakulhat ki köztetek. Lehet ő is megpróbál elnyomni magában valamit? Mindenképpen beszéljétek ezt át. Az őszinteség amúgy is fontos a hétvégén. Nem kell mindenben megnyílnod a környezetednek, de a fontos dolgokat ne akard eltitkolni. Muszáj leszel pihenni este, mert már az energiáid végét használod.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem vagy száz százalékosan elégedett, de a héten, valamint alapból a hosszú hétvégén már nem sok mindent fogsz tudni tenni, hogy javíts a dolgokon. Legyél türelmes, és haladj lépcsőzetesen. Ez egy boldog és különleges nap lehet, ha megpróbálod feldobni a pihenést. Csinálj valami olyat, amire régóta vágysz. A vágyaid kielégítése eléggé fontos lenne.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás