promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – április 28: a Rák és a Skorpió is idegtépő dologba szaladhat bele a hosszú hétvége előtt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bika iránt alaposan többet érezhet egy személy, de a Vízöntő szerelmi életében is változás jöhet. Persze a legtöbb csillagjegynek még nem szabad a romantikára koncentrálnia, az ráér majd a hosszú hétvégén. Nézzük, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A munkáddal ügyesen tudsz haladni a hosszú hétvége előtt, de mégis úgy érzed, hogy nem kapsz elég motivációt az életben. Erre az is tökéletes gyógyír lehet, ha megszünteted magad körül a monotonitást, méghozzá úgy, hogy járatlan utakra lépsz. A kalandok fel tudnak rázni, de azért ne vidd őket túlzásba. Mozdulj ki, ha teheted, és ismerj meg új embereket. A bolygók szerint olyanokkal sodorhat össze a sors, akikkel közös az érdeklődésed.

Bika (április 21. - május 20.)

Most bármibe is fogsz, hála égnek mindig sikerül elérned jelképesen a következő lépcsőfokot. Legyél nyitott az új dolgokra mint eddig, mert így friss fordulatokat vihetsz az életedbe, amik fel fognak rázni. Előfordulhat, hogy valami olyanhoz van érzéked, amire nem is gondoltál volna. Van egy ember, aki közelebb akar kerülni hozzád, és lehet azért, mert többet érez. Ha van párod ennek bizony nem fog örülni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A hosszú hétvége előtti nap pont fel tud rázni. Árad belőled a pozitív energia, amit a környezeted is észre fog venni. Könnyen az ujjaid köré tudsz csavarni bárkit. Ha van kiszemelted, akkor talán megteheted a következő lépést felé. Úgy érzed eltávolodtál valakitől? Akkor most ezt is orvosolhatod, de mindenképpen neked kell nyitnod felé.

Rák (június 22. - július 22.)

Fel kell készülnöd valami rossz dologra, de ez nem lesz olyan vészes a bolygók szerint. Talán anyagi kár fog érni, vagy valamilyen kisebb nehézség, amit mindenképpen tudsz majd orvosolni. Te is tudod, hogy nem mehet mindig minden jól, és a szerencsétlenséget képtelenség néha elkerülni. Utána pozitív változások jöhetnek az életedben, és a hosszú hétvégén is hátra tudsz dőlni picit.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Alaposan fel kell kötnöd a gatyát, ha mindenre pontot szeretnél tenni a hosszú hétvége előtt. A bolygóállás nem lesz túl jó hatással rád, így mindenben jobban kell koncentrálnod. Ráadásul egy kényes szituációban viselkedhetsz türelmetlenül. Ez nem jó, mert feleslegesen szerzel magadnak így ellenségeket. Fogd vissza magad, bármiről is legyen szó. Most nem lesz kifizetődő ha nyílt vagy, nem érti meg a környezeted az őszinteséged.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A jelenlegi bolygóállás kicsit pörgősebbé tesz. Ha felmegy benned a pumpa, akkor rögtön ki akarod tölteni valakin, lehet az barát vagy csak egy munkatárs. Mindenképpen figyelj oda, mert nagyon megsérthetsz így valakit. Az aktív kikapcsolódással tudod ezt a legjobban levezetni, amit nem csak a hétvégén kellene alkalmaznod. Élvezd ki a tavasz pillanatait, és mozdulj ki többször.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem tudsz döntést hozni egy fontos kérdésben, így elgondolkozol azon, hogy kikérd másoknak a véleményét. Ez jó dolog, viszont nagyobb kavart okozhat a fejedben. Egymásnak ellent mondó véleményekkel fogsz találkozni, és ez csak megzavar. Jobban járnál, ha egyedül tennél pontot az egésznek a végére.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A plusz munka és néhány ember is eléggé az agyadra tud menni. Ingerlékeny leszel, nem találod a nyugalmat. Lehet nehéz lesz, de pörögj fel, és a feladataidat tudd le minél előbb, különben pocsék lesz a hosszú hétvége, és lehet otthon is ez fog járni a fejedben. Csak a gondok letudására koncentrálj, hogy hamarabb szabadulhass a mókuskerékből. Ezután valami olyat kell csinálnod, ami tudod, hogy teljesen felszabadít.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A jelenlegi bolygóállás pozitívvá tesz, de hajlamos vagy túlzásokba esni. Ez sok mindenben előjöhet, de elsősorban túl tudsz gondolni dolgokat. Sok mindent raktározol magadban mostanában. Jobb lenne, ha inkább kiadnád magadból. Így nem csoda, hogy nem ért a környezeted. Ne költekezz olyan gondtalanul se, mert később nagyobb kiadást jeleznek a bolygók.

Bak (december 22. - január 20.)

Remek ütemtervet állítottál fel magadban. Szeretnéd, ha eszerint alakulna minden, de hát ez nem igazán sikerül. Az út jó, amin jársz, de még van mit gyakorolnod. Nem úgy jönnek be a számításaid ma sem, ahogy vártad, de egyáltalán ne keseredj el. Gondok mindig vannak, és nem szabad felfújnod semmit. Ha most felpörögsz, akkor a hosszú hétvégén alaposan megpihenhetsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon motivált vagy mostanában. Főleg azon ügyködsz, hogy meg tudd mindenben teremteni az egyensúlyt, és ez már hiányzik is neked. A pénzügyi helyzetedet sem érzed stabilnak, de a környezetedben is lehet egy kis békétlenség, ami nagyon ki tud borítani. A szerelmi életed is változóban van, de ne félj, mindenben meg fogod találni a helyed.

Halak (február 20. - március 20.)

Hatalmasra nő a mai napon az igazságérzeted. Nem csak azt viseled nehezen, ha téged ér támadás, de azt is, ha bárki mást bántanak a te jelenlétedben. Az csak hősies, ha helyre teszed azokat, akik igazságtalanok másokkal, de azért próbáld meg ezt higgadtabban prezentálni. Nagyon áteshetsz a ló túloldalára, erre figyelj oda. Nem hiányzok, hogy túlságosan felkavard az állóvizet a hosszú hétvége előtt, inkább törekedj a nyugalomra.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás