promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – április 24: az Ikrek megtalálhatja az igaz szerelmet ezen a héten, a Bikának pedig ideje komolyabban vennie a pénzügyeit
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kos és a Mérleg is igazán sértődékeny hangulatban lehet a hét elején. A döcögősebb hétindítás még nem szabad, hogy elvegye a csillagjegyed kedvét a folytatástól, inkább meríts erőt valamiből. Lássuk, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Sok csillagjegy elég sértődékeny lehet az elkövetkezendő napokban, de az igazán rossz hír, hogy te is köztük vagy. Magadra veheted a legártalmatlanabb megjegyzést is. Pedig valahogy muszáj vagy kiadnod magadból az érzelmeidet, mert az elfojtás se vezet sok jóra. Közben ügyelned kell rá, hogy a zaklatottságod miatt ne mondj olyat, amit később megbánhatsz. Ne menekülj, csak figyelj oda erre.

Bika (április 21. - május 20.)

Komolyabban kell venned a pénzügyeidet. Valahogy egyensúlyt kell találnod ebben ezen a héten. Nem foghatsz vissza minden költekezést, de nem is szórhatod forrófejűen a tartalékaidat. A bolygóállás közelebb hozhatja a családi értékeket. Most valamilyen belső konfliktusra is pontot tudnátok tenni. Sok mindenben a szívedre kell hallgatnod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A szerelem kerülhet előtérbe nálad ezen a héten, és igazi csodák történhetnek a közeljövőben veled. Ne menekülj, engedj végre neki. Lehet valaki szerelmet vall neked, akiért már hosszú ideje rajongsz. Előfordulhat, hogy nem is sejtetted ki az. Közben megismerkedhetsz valakivel, akivel egy hosszabb kapcsolat is kialakulhat. Ne dobj el semmilyen lehetőséget, és találj rá a boldogságra.

Rák (június 22. - július 22.)

Már a hét elején előjöhet belőled a kellő lendület, hogy mindent a helyes irányba tudj terelni. Ne vitázz a környezeteddel, inkább köss kompromisszumokat. Csak az ésszerű célokat kergesd, mert a többi feleslegesen fogja rabolni az energiáidat.  Mindenképpen kommunikálj többet, és igyekezz kiszabadulni a négy fal közül. Ha csak teheted, tartózkodj a szabadban a héten.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma sajnos nem a legkellemesebb arcukat fordítják a bolygók feléd. Nem igazán vagy stabil, túlzottan kapkodsz, és nyugtalan lehetsz. Most valóban nem szabad hagynod, hogy mások az idegeidre menjenek, mert a maradék türelmedet is elveszítheted. Meg kell próbálnod lazítani, és egyenesbe jönni. Hagyd, hogy elvonuljon a vihar.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Elég erősek mostanában a szerelmi energiáid. Egy véletlen találkozás nagy hatással lehet a jövődre, ami már lehet meg is történt, csak még nem mertél kezdeményezni. Lehet nem lobban fel azonnal a láng, de ennek most idő kell, hogy kialakuljon. Ha kapcsolatban vagy, akkor most több odafigyelésre vágysz, de ezt nem próbáld meg erőszakkal előhozni a másikból, mert csak rossz vége lesz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Még mindig picit érzékenyebb vagy a kelleténél, ami a rossz oldaladat is előhozhatja. Ha valaki például megbánt, akkor hajlamos vagy bosszút állni rajta. Fékezned kellene magadat, és nem szabad továbbra sem azonnal ítélkezned. Fogadd el, hogy jelenleg kicsit minden másképp működik benned. Tedd helyre az érzéseidet, és tisztítsd ki a fejed.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Eléggé döcögősen indulhat a heted, de ez mindig benne van a pakliban. Ne hagyd, hogy a kisebb problémák megtörjék a lelkesedésedet, ez a legfontosabb. Figyelj arra, hogy nehezebben tudod tartani a kötelességeidet és határidőket. Rendezd át a gondolataidat, és készülj fel mindenre. A türelmedre nagy szükséged lesz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Remélhetőleg fel tudtál töltődni a hétvégén, mert akkor egy remek nap állhat előtted. Sokan a csodájára fognak járni a végtelen energiádnak és lelkesedésednek, sőt, még saját magadat is meg tudod lepni. Most még azokkal is barátságosan tudsz viselkedni, akik ki szokták vívni a haragodat. Fordíts minden ilyen szituációt a saját hasznodra.

Bak (december 22. - január 20.)

A jelenlegi bolygóállás abszolút pozitív hatással lehet rád, aminek már éppen itt van az ideje. Ez azt jelenti, hogy nagyon könnyen tudnak teljesülni a vágyaid, ha motivált vagy. Többet kellene tenned azért, hogy javuljon a közérzeted. Most még a nagyobb kihívásoktól sem szabad visszariadnod, mert győztesen kerülhetsz ki belőlük. Pozitív változás jöhet, ha engedsz neki.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem túl gyakori, de a jelenlegi bolygóállás előhozhatja a gyengéd és gondoskodó oldalad. Ez viszont azt is jelenti, hogy sértődékenyebb vagy a szokásosnál. Olyan dolgokat is magadra vehetsz, amiről máskor tudod, hogy csak viccnek szánják. Kicsit el kell vonulnod, és több egyedüllétre lesz szükséged. Itt ne merülj el az önsajnálatban, hanem kapcsold ki az agyad valamelyik hobbiddal.

Halak (február 20. - március 20.)

A mai napon nem igazán tudod érvényesíteni a szavaidat. Jogosan érezheted azt, hogy figyelmen kívül hagyják a véleményed, de be kell látnod, hogy nem mindig neked van igazad. Emiatt semmiképpen ne sértődj meg, mert rosszul fogja kivenni magát. Higgadtan fogadj el minden véleményt. Elég, ha csak takarékon túléled a mai napot.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás