promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titokzatos dolog jelent meg Putyin testén, be is indult a pletykalavina az orosz elnökkel kapcsolatban
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vlagyimir Putyinnal valami történhetett, egy ukrán képviselő pedig már beindította a pletykákat.

Már tényleg a fél világ azt kíséri figyelemmel, miképp végződhet majd Oroszország és Ukrajna háborúja. Abba már szakértők se mernek állást foglalni, hogy meddig tarthatnak a harcok, de abban a többség egyetért, hogy még nincs itt a vége. Lassan haladunk, és a háború természetesen nem csak a szomszédos Magyarországra, hanem egész Európára kemény hatással van.

Putyin és Zelenszkij kivárásra játszik, és hát mindketten azt hiszik, hogy az idő nekik kedvez. Az persze mindenki tudja, hogy Oroszország elnöke semmiképpen sem fog megfutamodni.

Vlagyimir Putyin igyekszik is jelképesen győzelmeket felmutatni, és történelmileg orosznak nevezte az elfoglalt ukrán régiókat. Az orosz elnök már többször hangot adott annak, hogy Donbasz (Luhanszk és Donyeck) Oroszország történelmi része.

Állítólag Putyin be van arra rendezkedve, hogy évekig elhúzódjon a háború, és a nyugati országokkal való konfliktus, de ezt Magyarország sem szeretné. Persze az is egy fontos kérdés, hogy az orosz nép meddig lesz türelmes.

Közben Oroszország elnökének neve mindenhol feltűnik, és a bulvársajtó sem marad ki a dologból. Rengeteg pletyka kering ugyebár Putyinról, aminek azért a többségét meg szokták cáfolni.

Most a Daily Mail arról írt, hogy titokzatos heg jelent meg Putyin nyakán. Ez a sebhely szerintük felerősíti a találgatásokat, miszerint az orosz vezető pajzsmirigyrákos kezelésen esett át. A képet ide kattintva tudjátok megnézni.

A fotó egy moszkvai ortodox húsvéti istentiszteleten készült. Olekszij Honcsarenko ukrán parlamenti képviselő is rögtön megszólalt az ügyben, aki szerint Putyin egészen biztosan valamilyen orvosi beavatkozáson esett át.

Putyint már többször mondták halálos betegnek, de ezt az oroszok általában mindig cáfolják. Persze a Kreml valószínűleg akkor is tagadná az egészet, ha nagy lenne a baj.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás