promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tinderen ez a pasi a legfelkapottabb – minden nő csak az ő bőrös virslijére vágyik, és van, aki a férjét is megcsalná vele
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarországon is roppant népszerű a Tinder, de a többség nem itt fogja megtalálni az igaz szerelmet.

A Tinder alkalmazást rengetegen telepítették a társa vágyók itthon, amikor megjelent Magyarországon. Akad, aki mai napig használja, de van olyan is, aki nagyot csalódott benne.

Persze hallhatunk sikertörténeteket, és láthatunk olyan álompárokat, akik tényleg a Tindernek köszönhetik, hogy rájuk talált a szerelem. A többség tudja, hogy ezért meg kell szenvedni, és rengeteg rémes randin eshet túl az ember a végső célig.

Stefan-Pierre Tomlin lett az egyik legkedveltebb férfi az Egyesült Királyságban, miután csaknem 15 ezer jobbra húzást kapott a hölgyektől Tinderen – számolt be róla a Metro cikke alapján a Mirror. Tomlin persze nem azért van fent a társkeresőn, hogy minél több nőt tudjon ágyba vinni, hanem az igaz szerelmet keresi. Persze akadt olyan kommentelő, aki bátran vállalta, hogy még a férjét is megcsalná a dögös pasival.

Tomlint Mr. Tindernek nevezték el, mivel a jobbra húzások után több mint ezer pajzán üzenetet kapott a társkereső hölgyektől. Érdekes lenne egy statisztika, hogy Magyarországon melyik pasit vagy hölgyet húzták a legtöbbet jobbra.

„Szeretnék valakit, akivel megoszthatom a nagy élményeket és az apró pillanatokat is. Valakit, aki mellett felébredhetek, főzhetek neki valamit, majd utána elmegyünk egy csodás sétára”

- mondta a 32 éves férfi, akinek akkor kezdett el igazán kisiklani a szerelmi élete, amikor megkapta a modellszerződését, és emiatt jóval híresebb lett a kelleténél.

Stefan-Pierre Tomlin tehát szeretne lenyugodni, és nagyon komoly kapcsolatot keresne. Úgy néz ki, ezt nem a Tinderen fogja megtalálni. A modell már tényleg celebnek számít, mivel az Instagramon is több mint félmillióan követik.

Nos, ti miképp vagytok vele? Jobbra, vagy esetleg balra húznátok?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás