promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – április 12: a Baknak a pénzügyi életében érkezhet meg a gyökeres fordulatot, a Skorpiónak pedig egy mély beszélgetés hozhat változást
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bika fontos jeleket fog kapni az univerzumtól, míg a Mérleg békítő szerepkörben találhatja magát, de ez fontos momentuma lesz a hétnek. Néhány csillagjegynek hiányzik a megfelelő motiváció, amit akár a belső hangok is megadhatnak. Nézzük, hogy miben segít számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Kezdesz magadhoz térni, és éles meglátásaid vannak, de ezt a környezeted valahogy nem értékeli. Eljött az a pillanat, amikor inkább a saját utadat kell járnod, és önálló döntéseket meghoznod. A közeli barátaidtól is megkaphatod a megbecsülést, szóval próbálj meg többet kommunikálni velük, mert ez jótékony hatással lehet rád. Az este folyamán végre feloldódhatsz, szóval kapcsold ki az agyad.

Bika (április 21. - május 20.)

Az univerzum jeleket küld a számodra, és ezeket fel kell minél hamarabb ismerned, mivel az önfelfedezés útjára terel majd. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy vajon jó irányba haladsz-e az életedben, vagy valami kisiklott. Az se baj, ha este megpróbálsz meditálni kicsit, az sok mindenben segíthet. Igyekezz mindenben hallgatni a belő hangokra, és minden a helyére kerül.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Igazán intenzívvé válhatnak azok az energiák, amik egy szebb jövő felé sodornak téged. Ha változtál az utóbbi időben, akkor akadnak olyan részei a jellemednek, amiket ki kell ismerned, hogy megfelelően tudjanak működni. Igyekezz részt venni olyan feladatokban, amikhez úgy érzed nincs elég tehetséged. Mások segíteni fognak benne, neked pedig szükséged van az újdonságra.

Rák (június 22. - július 22.)

A gondolataid most el tudnak hajózni a komolyabb kérdések felé. Néha ezeket is meg kell beszélned a környezeteddel, szóval nyugodtan engedj utat neki. Olykor benned van, hogy aggódsz a jövőd miatt, de ha mindent jól megtervezel, akkor ez a feszültség el fog tűnni. Nagyon fontos, hogy stabil lábakon tudj állni, főleg pénzügyileg. Gondold is át, hogy mire szeretnél még költeni ebben a hónapban.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Meg kell találnod azokat az embereket, akik segíthetnek neked megoldani a problémáidat. Vannak olyan ügyek, amikre nem mindig a barátok a legalkalmasabbak. Legyél kedves ma mindenkivel, mert ezt kamatostul vissza fogod kapni. Az érzelmi hullámvasutat mindenképpen állítsd le, mert csak elijesztesz vele mindenkit.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Sok feladat várhat ma rád, szóval érdemes minél hamarabb belevágnod a dolgokba. Néhány ügyet elhanyagoltál mostanában, és lehet nem is emlékszel rájuk. Apró dolgok ezek, mint például elmenni a postára feladni valamit, de ha a háttérbe szorítod, akkor később teljesen ki fog menni a fejedből. Legyen fejben minden teendőd, vagy vezess listát.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma reggel sok inspiráló ötletet kaphatsz. Ne legyél lusta, és mindenképpen jegyezd le őket. Szükséged van a kreativitásra, mert sokszor nehezebben találod meg a problémák megoldását. Az önzetlenséged a csúcson van, de azért magaddal is foglalkoznod kell. Kibékíthetsz valakiket a környezetedben, amiből később te is hasznot húzhatsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Mély, valamint meghitt beszélgetésre kerülhet ma sor az egyik barátod, vagy a párod és közted, szóval engedj teret neki. Picit jobban ki kell nyitnod a tudatod, és megértőbbnek lenni. Sokszor félsz kimutatni az érzéseidet, pedig nem kellene. Ha olyan ember van a környezetedben, aki megért, akkor főleg próbáld meg elengedni magad.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon kreatívan forog az elméd, és lenyűgöző ötletek kerülhetnek terítékre a következő napokban. Néhány annyira bonyolult lehet, hogy időbe fog telni, amíg feldolgozod és megérted. Nem is kell mindent azonnal elkezdeni megvalósítani, tudod jól. Nyugodtan hagyd érlelődni az elképzeléseidet. Estére hagyd nyugodni az agyad, és könnyed kikapcsolódást válassz.

Bak (december 22. - január 20.)

Szépen haladsz a munkádban, de hogy előrébb léphess a karrieredben, arra még várnod kell egy picit. Tölts most több időt a barátaiddal, valamint a családoddal, és pihentesd az előretörést. Ha állandóan ezzel vagy elfoglalva, akkor elég hamar kiéghetsz. A pénzügyi helyzeteden is javítani tudsz majd, csak legyél türelmes.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon hiányzik már neked, hogy ne sablonos dolgok vegyenek körül. Mindenki be van zárkózva kicsit körülötted, de hamarosan fellélegezhetsz. Közben vigyázz az egészségedre, és ne vállalj be semmilyen felesleges kockázatot. Hallgass a barátaidra, mert nekik meglehetősen jó meglátásaik vannak az utóbbi időben.

Halak (február 20. - március 20.)

A jelenlegi bolygóállás szemlélődő hangulatot hoz. Szeretsz minden alaposan megvizsgálni, szóval olyan dolgoknak járhatnál a végére, amiket eddig nehéz volt megoldani. A határozottságod is szép lassan előjön belőled, de ehhez hála égnek társul a gondoskodás is. Sokféle lehetőség nyílhat meg előtted, de előbb meg kell találnod az ajtókat.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás