promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – április 7: a Rák egy nagyon durva konfliktusba keveredhet, de a Bikának sem fog jól indulni a hosszú hétvége
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlán is lehet jobban jár, ha most kerüli az embereket, míg a Skorpiónak a párkapcsolatát kellene kicsit rendbe tennie. A legtöbb csillagjegynek most esélye lesz megtalálnia a lelki békét, de oda lehet rögös lesz az út. Nézzük, hogy miben segít neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A szavaidnak különleges erejük lesz most. Ezzel el tudod érni a békét, főleg akkor, ha valami vita akarna kirobbanni a hosszú hétvégén. A kommunikációddal ráadásul olyan ember bizalmát tudod elnyerni, akit eddig nem igazán tudtál levenni a lábáról. Használj ki a közeljövőben minden lehetőséget, mert ezzel is szintet tudsz lépni az élet játékában. Ne hagyd, hogy valaki meggyőzőn valamiről, amiben nem vagy 100 százalékig biztos.

Bika (április 21. - május 20.)

Kicsit rosszabbul indulhat a hossz hétvége, mint tervezted. Azt természetesen ne várd, hogy egyetlen csapásra minden meg fog oldódni körülötted. Vannak folyamatok, amiket nem tudsz felgyorsítani. Minden emberrel, akivel találkozol, taníthat neked valamit, szóval ne zárkózz el senkitől. Ha nem vagy elég nyitott, az a hozzáállásodra is negatív hatást fog gyakorolni. A káoszt úgy is el tudod kerülni, ha segítséged kérsz a családodtól.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nehezebben forog az agyad a kelleténél, de hála égnek ez egy olyan nap, amikor lassíthatsz kicsit. Persze az emberek kicsit hiányolják a magabiztos énedet. A tavasszal sok változás jöhet az életedbe - jobban fog menni minden, ha végre ki tudsz normálisan szabadulni a négy fal közül. Másokban is igyekezz a jó pontokat keresni, ne csak a rosszat. A pletykákat messziről kerüld el, még akkor is, ha valaki olyanról szól, akit nem szívlelsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy érzelmi konfliktus közepén találhatod magad, ha nem vagy elég óvatos. Az emberek ki tudnak hozni a béketűrésedből, ha megadod nekik a lehetőséget. Ügyelj arra, hogy ne legyél kiszolgáltatott, mert ha támadás ér, akkor nehezebben tudsz védekezni. Bízz magadban, bárkivel is állsz szemben – ez már fél sikert jelenthet a számodra.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma alaposan próbára tehetik a béketűrésedet. Valaki túllőhet a célon és tapintatlan kérdésekkel ostromolhat, de egy hozzád közelálló személy is olyan dolgot vághat a fejedhez, ami miatt teljesen kiakadsz. A türelmedről vagy híres, de most komoly dühöt válthat ez ki belőled. Határozottan kell reagálnod, és felvállalni a konfliktust, de vigyázz, ne mondj olyat, amit utólag megbánhatsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Olykor túlságosan lelkiismeretes vagy, és mindig a legtökéletesebb eredményre törekszel. Ez egy nagyon jó tulajdonság, de sokszor a kisebb dolgokra is annyi időt szentelsz, hogy nem jutsz fontosabb dolgoknak a végére, ráadásul az energiáidat is pazarolod. Fel kell állítanod egy fontossági sorrendet, és ne feledd, hogy nem kell mindennek száz százalékosan tökéletesnek lennie.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Bármibe is kezdesz, állandóan megzavarhatnak. Meg kell tanulnod, hogyan zárd ki az embereket magad körül, hogy ne zökkentsenek ki. Emiatt ingerülté válhatsz, és feszült lehetsz. Szívósnak és kitartónak kell lenned, hogy ne vegye el semmi a kedvedet az eltervezett céltól. Az estéd igazán üdítő lesz, ha túllendülsz a nap nehézségein.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lehet túlságosan kritikusan viszonyulsz a párodhoz mostanában, ami konfliktusokhoz vezethet. Muszáj leszel vele leülni beszélgetni, különben elharapódzhat a helyzet. A környezetedben is óvatosabban kell bánnod a szavakkal, mert sokakat megsérthetsz. Ha párkeresésben vagy, akkor ebben most nem kedvez neked a szerencse, azonban ne legyél türelmetlen.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Találd meg a közös hangot a környezeteddel, és kapcsolódj ki velük. Sokkal jobban fogod így érezni magad, mintha elvonulnál. Engedd, hogy természetes és könnyű legyen minden. Ne feszülj rá a dolgokra, még akkor sem, ha esetleg nem sikerül valami. Fontos átalakuláson mehet át a személyiséged a hosszú hétvégén, és hála égnek pozitív irányba.

Bak (december 22. - január 20.)

Minden nem egy új kezdet, egy új esély lehet. Ez most igaz erre a hosszú hétvégére is. Mindenképpen takarítsd ki a fejedből a negatív dolgokat ebben a pár napban, és próbálj meg úgy nekilendülni a jövő hétnek, mint aki az egész világot meghódíthatja. Mindenképpen el kellene engedned azokat a dolgokat, amiken nem tudsz változtatni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Legszívesebben sok mindent elkerülnél ma, és nagyon az ágyból sincs kedved kikelni. Pedig ha aktivizálod magad a családdal, akkor elég sok boldogság érhet. Ne zárkózz el semmitől, de ami ennél is fontosabb: ne kritizálj senkit. Szokásod azt hinni, hogy a te megoldásaid a jók, de tudod, hogy ez nincs mindig így. Köss kompromisszumokat, és minden rendben lesz.

Halak (február 20. - március 20.)

Változásokon mész át, amit a hosszú hétvégén tisztázhatnál magadban. Mindig új forgatókönyveket akarsz keresni az életedhez, amikor még sok mindent nem fejeztél be. Jövő héten eljuthatsz kritikus döntésekhez, szóval most mindenképpen töltődj fel. Ne akarj semmi komoly projektbe belevágni, csak sodródj az árral. Ha nem töltődsz fel most, akkor ne is álmodj erről a következő héten.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás