promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mutáns óriás patkány támadott be egy férfit a metrón
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha megnézed ezt a videót, tuti, hogy mostanság félve mész le a metróba még Magyarországon is, és inkább sétálsz egyet. ​

A New York-i Subway, vagyis a helyi metró a világ egyik leghosszabb földalatti vasútja. A Föl egyik legváltozatosabb és leghatalmasabb városát ugyanis 373 kilométer hosszan hálózza be a 468 aktív állomását összekötő sínpárjaival. És ahogy a legenda szerint New York sosem alszik, ezt épp igaz a Subway-re is, mely a nap huszonnégy órájában jár és biztosítja a város lakosainak célba jutását. Ami folyamatosan tele van emberrel, az bizony rengeteg szeméttel jár. Ahol pedig ott a szemét, ott van bőven patkány is.

Már hosszú évtizedek óta járják legendák a világot arról, hogy elképesztő a mocsok és förtelem, ami a világ legjóllakottabb, leginkább mutálódott patkányainak lakhelye. Az ember által legjobban gyűlölt rágcsálók a hírek szerint már teljesen átvették a hatalmat a föld alatt. Pletykák szólnak olyan evolúción átesett családfákról, melyek már egy kifejlett macska méretét is elérik. A városvezetés által évente dollármilliókkal támogatott irtás pedig képtelen mit kezdeni a látszólagos szélmalomharccal. 

Az alábbi videón szemmel látható, hogy a patkányok már a világostól és a tömeges emberi jelenléttől sem riadnak vissza a mindennapi életük során.

Az alapból TikTokra felkerült videón jól látható, hogy az igen termetes patkány kihasználja a Nike-sapkás férfi elszenderedését. Először a lábainál matatott, majd egyre feljebb mászott, hogy megvizsgálja, él-e még egyáltalán hősünk. Aki csak akkor ébredt fel, mikor a szemtelen rágcsáló már a nyakán mászkált. Álomszuszék úr meglehetősen rezignáltan vette tudomásul az eseményeket, és már-már óvatosan felpattanva ösztönözte távozásra a kéretlen zaklatóját. A kommentelők nagy része teljesen megdöbbent a videó emberi szereplőjének lazaságán, lévén alighanem többségünk sikoltozva menekült volna át a szomszéd kocsiba.

Tulajdonképpen már csak az a kérdésünk a Promotions.hu-tól, hogy 

"Szecska mester, hol vannak a Tini Nindzsa Teknőcök?"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás