promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végveszélyben az uralkodói család? Harry herceg Elton Johnnal bukott le, Meghan pedig megkaparintaná a királyi ékszereket
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A brit királyi szappanopera úgy tűnik, sosem ér véget. A zűrös családtagok sorra szállítják a botrányokat.

A brit királyi szappanopera, ha tévéfilm lenne, egészen biztosan ott lenne a legnépszerűbb és sokszorosan díjazott alkotások között. Egyszerűen páratlan, hogy ennek az élet írta történetnek milyen fantasztikus a dinamikája, kiváló a dramaturgiája és persze a napról napra kibontakozó botrányok révén unalomról szó sem lehet. A feketeöves rajongók is nehezen tudják követni az egyre jobban összekuszálódó szálakat és ki tudja, hogy még milyen meglepetéseket tartogat számunkra ez a modern köntösbe öltöztetett királydráma.

Szegény III. Károlynak minden önuralmára szüksége van, hiszen bár élete nagy napjára készül éppen, a rokonok nem igazán osztoznak áhítatos hangulatában, hanem továbbra is mindent megtesznek, hogy megnehezítsék az életét.

Az utóbbi idők botrányai miatt sokak szemében népszerűtlenné váló Harry herceg a királynő temetését követően első alkalommal érkezett haza a szigetországba, azonban mindezt nem meghitt családi látogatás céljából tette. A The Sun értesülései szerint nem is találkozik családtagjaival, köztük a koronázására készülő édesapjával sem. A villámlátogatás oka az a most zajló per, amely lázban tartja a britek többségét.

A család fekete bárányának számító herceg a népszerű énekessel, Elton Johnnal együtt korábban pert indított a legolvasottabb brit bulvárlapokat (például a Daily Mail) kiadó vállalat, az Associated Newspapers ellen a magánélethez való joguk megsértése miatt.

Pikáns ügyről van szó, hiszen a beadott jogi anyagok szerint a lap illegális módszerekkel, például lehallgatókészülékek segítésével próbált információkhoz jutni az érintett hírességekről. A per végkifejletét még senki sem ismerheti, de az biztos, hogy ennek köszönhetően Harry most Elton Johnnal is sokkal több időt tölt együtt, mint a saját családjával.

Közben Meghan Markle is keményen dolgozik azon, hogy a lapok címoldalára kerüljön. A Daily Express értesülései szerint a koronázási ceremóniára készülő hercegné számára közel sem elegendő indok a részvételre, hogy az ünnepség fennkölt és ragyogó lesz. Számára a legfontosabb, hogy ő maga ragyoghasson, éppen ezért minden vágya, hogy az ünnepségen királyi ékszereket, legfőbbképpen egy díszes tiarát viselhessen.

III. Károly lehetséges, hogy a legszívesebben már inkább elvonulna a biogazdálkodás nyugodt és egyszerű örömeinek hódolni. Könnyen lehet, hogy élete nagy napja csak a gondokról és botrányokról fog szólni, hiszen egyik fia éppen bírósági hercehurcájával ad okot az izgalomra, míg Meghan számára az egész esemény csak egy kiváló lehetőség arra, hogy beszabaduljon a királyi kincstárba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás